Kom op Black Friday bij Salon Soigné in Boechout de nieuwe Ahava collectie ontdekken tijdens onze ladiesnight!

Samen met een glaasje bubbles ontdekt u onze interessante winter arrangementen om met een frisse glow de kerstperiode in te gaan.

Gratis huidadvies, goodiebags, Black Friday sales, tombola, kerstcadeaus, voordeelpakketjes met gratis oogcréme en limited edition verzorgingsproducten hebben we voor u klaar staan! 🌲🥂

Welkom tussen 18u & 22u om op een gezellige manier aan kerstshopping te doen bij schoonheidsinstituut Salon Soigné op het adres : De Lochtlaan 14, Boechout. Liefs, uw Schoonheidsspecialiste Birgit 🌲🧖

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: