Zondag 10mei is het moederdag. Schenk haar wat liefde met een cadeaubon van Salon Soigné. In ons Salon werken we met de producten van #ahava wat liefde betekent in het Hebreeuws.

Bij het bestellen van een cadeaubon krijg je er bovenop nog heel wat leuke extra cadeautjes (Twv. €25 gratis)!

En op zondag 10mei komen wij speciaal dit cadeau bij jouw mama aan huis brengen ❤️💆!

Een cadeaubon bestellen kan via onze webshop en klik bij het afrekenen op gratis afhalen.

https://salon-soigne.com/product-categorie/cadeaubon

Fijn weekend,☀️

Salon Soigné in #boechout Boechout-Vremde Leeft #kooplokaal

  Salon Soigné

  Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
  Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

  Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
  Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
  De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
  Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

  Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

  Je houd misschien ook van..

  Geef een reactie

  %d bloggers liken dit: