Je dag starten op een positieve manier! ♥️

Wist je dat het begin van de dag essentieel kan zijn voor hoe jij de rest van de dag beleeft? Reden genoeg om een gezonde ochtend routine te ontwikkelen waar jij van geniet en die bijdraagt aan de gezondheid van je lichaam. 

En die start zowel vanbinnen als van buiten.
Aangezien onze huid de belangrijkste taak heeft om ons lichaam te beschermen, voor invloeden van buitenaf, doen we er goed aan om deze te voeden & versterken met natuurlijke producten.

Mijn vaste ochtendroutine start met mijn Ahava gezichtsverzorging: minerale oogmake-up remover & All-in-one reinigingsmelk ( ‘s morgens moet het vooruitgaan). Daarna een Age control serum ( verzacht meteen en ruikt heerlijk) en een dagcrème met Spf. Gelaatsboost: check! 💯

Ons lichaam: een zachte minerale bodylotion en een portie seizoensfruit voorzien ons van een bron van mineralen & vitaminen, die ons zowel langs de binnenkant & buitenkant beschermen.

Before you head out the door… give yourself one hell of a compliment! Geef jezelf een compliment, elke ochtend weer & laat je af en toe verwennen met een ontspannende behandeling bij Salon Soigné 💆🤭.

Fijn weekend! ♥️🧖

Salon Soigné ochtendroutine

@boechout #boechoutbeweegt #ahava #minerals #flowers #fruit #morningroutines #saturday #weekend #happy #love #potd #health #body #me #blonde #antwerpen #lier #antwerp #salon #beauty #beautysalon #work #lovemyjob #goals #deadsea #summer #holiday  #antiaging #exotique

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: