Goeiemorgen iedereen!

Onze eerste werkdagen bij Salon Soigné zitten er al op en wat voelt het goed om jullie terug te kunnen verwennen & die huid helemaal op te peppen voor de komende herfst-winterperiode! ❤️

Zeker nu we niet op reis kunnen gaan, uitstapjes kunnen maken, kan het eens extra deugd doen om in onze verwarmde behandelstoel te komen genieten.

Er werd reeds massaaaaal gereageerd op onze leuke Flairactie, zeker met de voordelige detox gelaatsverzorging erbij 💆. Deze blijft nog geldig tot begin december! Heb je deze flairbon gemist? Stuur me een berichtje.

De trouwe volgers hebben ondertussen al een deeltje van onze prachtige Ahava kerstcollectie online kunnen bewonderen. Dit zijn Voordeelsets van jouw favoriete producten, feestelijk 🥂verpakt mét grote kortingen & limited edition , dus wees er snel bij. Binnenkort lanceren we ze volledig, dus hou onze website & pagina’s in de gaten ❤️.

Nu we de zomer definitief achter ons gelaten hebben, is de herfstperiode gestart. Het seizoen om met een dekentje dicht bij elkaar te liggen, pompoensoep🎃 & herfstwandelingen te maken🍁. Die herfstwandelingen kunnen warm & stijlvol verlopen☺️.

Deze wollen haarbanden zijn trendy. Update op een warme manier je kapsel!

De haar accessoires voor de herfst- winter 2020 2021 mogen gezien worden! Deze warme, wollen haarbanden geven je kapsel een instant trendy boost!
Te verkrijgen in verschillende kleuren via de webshop en in het salon.

https://salon-soigne.com/product/haarband-wol-oudroze/

Herfstgroetjes,

Salon Soigné in Boechout 💆

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: