Jonge mama zijn van twee piepjonge kindjes kan best wel vermoeiend zijn in combinatie met een huishouden en twee jobs 🙃.

Na maandenlang telkens maar een paar uurtjes slaap per nacht te hebben, zie ik aan mijn huid dat ik een verhelderende hydraboost wel kan gebruiken.

Tijd voor een maskertje! Vul het tekort aan vocht aan met deze twee dorstlessers: Het verhelderende & hydraterende masker + het gloednieuwe Even tone serum (mijn favoriet 🖤).

Deze heerlijke combinatie maakt komaf met droogtelijntjes, wallen en zorgt voor een gehydrateerde stralende huid! Het stelt niet teleur, probeer zelf maar 💆!

Bij aankoop van deze twee producten, krijg je een stalenpakketje en een kortingsbon van €15 op je volgende gelaatsverzorging!! 💆

Te verkrijgen via onze webshop:

Verhelderende & hydraterende set + €15 cadeaubon

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: