Het is bijna zover!

Nog 4 weken en we schuiven terug allemaal gezellig aan de kersttafel (kroketjes marathon, here we come 🙃!) 🎄.

Heb je al eens nagedacht over een kerst of eindejaars cadeau 🎀? Dan help ik jou hier graag bij om er een TOPcadeau van te maken! 🎁

Met veel enthousiasme deel ik je graag mee dat het niet alleen black friday is maar black weekend bij Salon Soigné in Boechout 👐!

Geniet daarom van 15% korting op álle webshop producten van vrijdag 25/11 tot en met zondag 27/11. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘black friday‘ bij het afrekenen. De kortingscode werkt dus zowel op alle verzorgingsproducten én bij aankoop van de cadeaubonnen.

Veel shop plezier!

https://salon-soigne.com/webshop-producten/

Black Friday

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: