HE-Shi Hyaluronzuur+ light tanning moisturizer

Mooi of geen mooi lenteweer; ga tijdens de lentemaanden voor een stralende zachte huid met een gezond kleurtje!

Wat hebben we toch graag een gezond gebronzeerd tintje op onze huid.

Een kleurtje doet ons er veel gezonder uitzien & geeft een meer ontspannen indruk, net zoals we terug zijn van een ontspannende vakantie naar de zon. 🏖️

Omdat we dit jaar nog maar weinig van zacht, zonnig lenteweer hebben kunnen genieten, stel ik jullie deze zalige moisturizer voor mét hyaluronzuur (hallooooo hydratatie 💦) & een light tanning balm, die naar de ontspannende geur van lavendel ruikt💆🌿.

Wat is het?

Een 3-in-1 tan voor het gelaat: geeft de huid een lichte teint, hydrateert en voorkomt tekenen van veroudering. Word wakker met een zachte, gehydrateerde huid en een subtiele glow!

Zelf eens uittesten?

Op het einde van alle gelaatsverzorgingen brengen we een vleugje van deze tanning balm aan of kan je ze bestellen via de webshop

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: