Bij Salon Soigné investeren we graag in kwaliteit & wetenschappelijk onderbouwde apparatuur. Daarom bieden we vanaf nu het Lightskin huidanalyse apparaat aan in ons schoonheidssalon.

Wat als… Je huidaandoeningen en huidvlekjes kon detecteren vóór ze zichtbaar zijn? Én ze met de juiste behandelingen vermijden?

Maak online een afspraak voor een huidanalyse met eventueel al een aangepaste verzorging en krijg de derde analyse twv. €50 gratis.

Waarom?

Maak het onzichtbare zichtbaar.

Veel huidaandoeningen & huidkankers beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar.

De metingen van ons huidanalyse apparaat bieden een zeer nauwkeurig en betrouwbaar resultaat en weergeven een objectieve evaluatie van de conditie van uw huid.

Kom langs voor een huidanalyse afspraak.

–– Birgit , huidspecialist

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: