♥️Save the date ♥️

Tijdens het weekend van 15-16-17 december vieren we ons 4 jarig bestaan 🎉!

Zoals de vorige jaren organiseren we een super gezellige receptie met op het programma:

  • Lightskin-skindays 📸
  • Food & drinks 🥂
  • Voorstelling nieuwe skincarelijn 💆
  • Win win win acties
  • Ahava kerstcollectie & voordeelsets
  • Voorrang agenda planning 2024
  • Gratis goodiebags incl. Skincareproducts

Vier je met ons mee?

Het aantal goodiebags is beperkt, dus schrijf je gauw in en reserveer je bag!

“De voorbije jaren waren de opendeurweekends super gezellig.”
Nathalie

” Gezellige avond met een glaasje, vrouwen onder elkaar; een ideale gelegenheid om eens bij te praten. De kerstcadeautjes koop ik dan aan voordeelprijzen en leg ze onder mijn kerstboom.”- Leen.

” Tijdens het opendeurweekend kan je rustig alle verzorgingsproducten uittesten in de testbar + huidadvies vragen. Supertof.” – Manon

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

[instagram-feed]
%d