Ahava B-BOOST

Verstevigende busteverzorging 35′ € 45

De perfecte boost voor je huid! Een opspannende, , liftende behandeling die de doorbloeding van de huid verbetert, de stevigheid van de huid en haar textuur verhoogt en striemen verzacht. Ideaal dus om het huidverouderingsproces te beperken, afname van de celfunctie te voorkomen en de huid te verstevigen!

Doelgroep: perfecte behandeling om de gedeshydrateerde huid te herstellen. Ideale verzorging bij verlies van stevigheid en striemen na de zwangerschap of huidveroudering.

Behandelingstijd: 35 minuten

Ahava Energizing Treatment

Een echte food for the skin die huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering, de huid voedt en hydrateert en haar laat stralen als nooit te voren! Een echt wondermiddel in cosmetica!

Doelgroep: ideaal voor mensen die preventief willen werken op huidproblemen zoals vroegtijdige veroudering. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Behandelingstijd: 50 minuten

Endermologie – Bindweefselmassage

Schommelingen van uw gewicht, zwangerschap, ouder worden… De huid verliest geleidelijk soepelheid en strakheid.  Soms over het gehele lichaam maar sommige lichaamsdelen zijn er meer onderhevig aan: binnenkant van de benen, buik, armen…

Wat willen we bereiken met deze behandeling?

  • Afslanken
  • Cellulite gladmaken
  • Huid verstevigen
  • Mooier silhouet bereiken

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage. Met deze behandeling worden zowel de huid als het onderhuids bindweefsel stevig gemasseerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging, met als uiteindelijke doel de verbetering van de huidconditie.

Een bindweefselmassage noemen we ook wel een lipomassage. Dankzij deze behandeling maken we komaf met die hardnekkige vetcellen ( die zich uiten als cellulite) die we met een dieet niet wegkrijgen op bepaalde zones ( lovehandles, heupen, buik, billen). De afvoer van deze vetten wordt verbeterd, uw silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker. Byebye cellulite!

Prijslijst lipomassage behandelingen:

  • Volledig lichaam 60′ : €65
  • Volledig lichaam 7 beurten: €350 ( €105 korting)
  • 1 zone 30′: €40
  • 1 zone 7 beurten: € 250 ( €30 korting)

#LPG #endermologie #bindweefsel #bindweefselmassage #cellulite #cellulitis #verstevigend

Een afspraak maken doe je heel eenvoudig via de roze boekingsknop🖱️. Tijdens al onze ontspannende behandelingen kunnen we de telefoon niet opnemen.

%d bloggers liken dit: