Ahava Deas Sea minerals Boechout

Bij de gelaatsverzorgingen van Ahava maken we een reis naar het diepst gelegen meer ter wereld: De Dode Zee.

Ahava wat “liefde” betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’.
De huidverbeterende anti-aging werking van dit productassortiment zorgt voor een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.

Een Ahava gelaatsverzorging is een echt me-time moment voor jong en oud.
Bij Ahava weten we hoeveel belang een facial heeft voor de gezondheid van de huid en hoeveel voordelen het heeft om je huid te laten behandelen door een huidtherapeute zoals bij Salon Soigné.

Daarom hebben we een hele resem aan verzorgingen op maat gemaakt voor elk huidtype. Dankzij de persoonlijke aanpak & expertise bij Salon Soigné, krijgt je huid de reset die ze nodig heeft!
Iedere huid is anders en heeft dus een andere aanpak nodig.
Dankzij een professionele en grondige huidanalyse, weten we perfect naar welke verzorging jouw gelaat nood aan heeft 💆.

Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren. Alle producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Salon Soigné, zodat je thuis je fantastisch resultaat kan verderzetten. Ons aanbod aan verzorgingen:

Ahava Treatments:

Klassieke kennismakingsverzorging – pure hydratatie €70

Een intens hydraterende en verfrissende boost voor het gelaat met de nadruk op reinigen, tonifiëren en exfoliëren met de dode zee mineralen en modder. De vochtbalans van de huid wordt van binnenuit herstelt, doet fijne lijntjes verdwijnen en onthult een stralende huid. Een ontspannende gelaats, nek schouders- massage vervolledigt de verjongingskuur. Inclusief huidanalyse.

Ahava Detox– Anti-stress- Glow €75

Een verkwikkende behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te brengen en opnieuw energie te geven.

Deze behandeling is perfect na een vermoeiende periode met te weinig slaap , ongezonde levensstijl, verblijf/werk in een belastende of fel vervuilde stedelijke omgeving waar alle jonge hardwerkende vrouwen dagelijks mee geconfronteerd worden.

Deze behandeling hernieuwd de energie van je huid, voert afvalstoffen af, herwint een jeugdige stralende gloed en laat tekenen van vermoeidheid verdwijnen. So byebye stress!

Via een eeuwenoude schoonheidstraditie met #Jadestenen masseren we de afvalstoffen uit onze huid en herladen we ze terug met veel energie.

Écht wel de moeite om je dit zelf te gunnen! ☺️ Of cadeau te krijgen 😏🎀

Clear & Cleanse €70

gemengde huid/acne huid/zwarte puntjes

Een zuiverende en reinigende verzorging die een extra boost geeft aan de vermoeide, doffe huid. Het Ahava diepreinigende moddermasker ( topproduct!)  zorgen voor een zuiverende werking, elimineert comedonen grondig, verfijnt de textuur van de huid, verminderd fijne lijntjes, hydrateert en verzacht de huid.

Ahava jeugdbehandeling €50 tot 21 jaar

Grondige dieptereiniging die alle onzuiverheden wegneemt en de huid een hydraboost geeft.

We werken met een heerlijk geurend moddermasker en indien nodig, LED-therapie die de jonge huid meteen een gezonde glow geeft en pakken alle meeëters (zwarte puntjes) en puistjes grondig aan. Epilatie erbij: €55

Uplift skin 50+ Hyaluron + collageen LED therapie €85 

Een van de meest geavanceerde anti-aging verzorgingen die we in ons salon aanbieden. Tijdens deze gelaatsverzorging wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en pakken we de oppervlakkige en diepe rimpels aan.

Door het aanbrengen van een collageenvliesmasker in combinatie met LED-therapie, maken we fijne lijntjes glad, verstevigen en liften we de huid.

Deze behandeling met LED-therapie is aan te raden in kuurvorm, gecombineerd met de thuisproducten die een garantie zijn voor een prachtig blijvend resultaat.

€90 inclusief hoofdmassage + bindweefselmassage gelaat, nek, schouders & decolleté. Je zal op een bijzonder ontspannen manier naar huis terugkeren!


Anti-aging Time to botox

Apple of Sodom – Botox like effect €85

Weg met naalden, kies voor een resultaat op lange termijn met deze nieuwste lijn van Ahava. De baanbrekende technologie combineert Ahava’s Dead Sea Osmoter™ met het krachtige extract van de Apple of Sodom vrucht. Het is een gepatenteerd biotechnologisch complex dat wetenschappelijk is getest en waarvan klinisch is bewezen dat het rimpels vermindert en de huid verstrakt.
Deze geavanceerde anti-aging lijn is geïnspireerd op de intrigerende Apple of Sodom plant, afkomstig uit de Dode Zee woestijn. Ahava’s wetenschappers hebben een exclusieve, rimpelbestrijdende biotechnologie ontwikkeld om de huid te helpen de constante chronische ontstekingen, die de veroudering van de huid versnellen, te beheersen. Al na één behandeling zie je resultaat!!

Had je al eens aan Botox gedacht? Misschien moet je eerst deze Apple of Sodom lijn overwegen!

€85 inclusief hoofdmassage +massage gelaat, nek & schouders.

Geschikt voor alle leeftijden vanaf 30+

Time to botox – Apple of Sodom

Voor wie: perfect voor de mature, droge huid. Deze premium behandeling zorgt ervoor dat de vermoeide, doffe huid helemaal opstraalt. 

Behandelingstijd: 65 minuten

Nieuw: Anti-aging Safe Retinol €85

Retinol, het populaire anti-aging ingrediënt die de celvernieuwing verhoogt, de collageenproductie stimuleert en hyperpigmentatie vervaagt. Maar…wel met tal van negatieve bijwerkingen. Incoming…het veilige alternatief van AHAVA: pRetinol! Onze premium anti-aging pRetinol producten bieden jou dezelfde voordelen als Retinol maar zonder enige bijwerkingen! Ervaar onze geavanceerde Ultimate pRetinol Treatment en droom weg naar een jeugdigere look!

Voor wie: Alle huidtypes. Een echte aanrader voor iedereen die specifiek op anti-aging wil werken.

Behandelingstijd: 65 minuten #retinol

Ahava 4 MEN 

Hydratatie + zwarte puntjes €75

Speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Een één uur durende intensieve verzorging voor de huid.

Met de nadruk op een diepe reiniging van de poriën + hydratatie incl. nek & schoudermassage. Geschikt voor de moderne man die zich dagelijks scheert, om de huid opnieuw zacht en gezond te maken.


Ahava Anti-aging 4 MEN €85

Speciaal ontwikkeld op maat van de mannenhuid.

Een anti aging behandeling, die de huid functies versterkt en tekenen van vroegtijdige veroudering door stress en omgevingsfactoren tegen gaat. De huid wordt voorzien van een diepe hydratatie en ziet er jonger uit.

%d bloggers liken dit: