Je bent een modern & vooruitstrevend bedrijf dat wil investeren in een positief welbevinden en een hogere werkproductiviteit? Je wenst het beste voor je medewerkers? Al eens gedacht aan een professionele bedrijfsmassage op het werk?

Bedrijfsmassage: geen overbodige luxe                                                          

Mens sana in corpore sano, een gezonde geest in een gezond lichaam, is in competitieve en interactieve omgevingen reeds goed ingeburgerd, denken we alleen nog maar aan de sportwereld. Thans heeft deze eeuwenoude gedachte ook zijn weg gevonden naar de bedrijfswereld, en is daar aan een serieuze opmars bezig , een win-win situatie voor iedereen.           

Steeds meer moderne bedrijven ontdekken het positieve effect van een professionele massage op de werkvloer. Bedrijfsmassages worden in succesvolle bedrijven ingezet om het welbevinden hoog en het ziekteverzuim laag te houden. De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Een evenwicht tussen inspanning afgewisseld met welkome ontspanning kan een oplossing bieden. Een professionele massage op maat, op de werkvloer, is een weldaad en kan ertoe bijdragen dat de werknemer zich meer gewaardeerd zal voelen en minder snel ziek en gedemotiveerd zal worden.

Jouw bedrijf                                                                                      Door een professionele massage op regelmatige basis aan te bieden hou je op een aangename manier je bedrijf zowel lichamelijk als mentaal in topconditie! Denken we in de eerste plaats aan de werknemer die een lange tijd in dezelfde houding dient te functioneren, waarbij nek- & rugklachten al snel een veel voorkomend probleem zijn. Een professionele massage kan hier op een positieve manier hulp bieden om bestaande spanningen & werkstress weg te nemen. Zeker in tijden waar burnouts en depressies vaak om het hoekje loeren kan je op een aangename manier preventief investeren in je werknemers en een bijdrage leveren aan het welbevinden door een positievere werksfeer te creëren.

Salon Soigné Boechout: mag ik mij even voorstellen?                                

  Salon Soigné is zich van deze problematiek bewust en wil graag een steentje bijdragen. Salon Soigné te Boechout heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op het aanbieden van professionele massages (hoofd, gelaat & lichaam) waaronder ook gerichte massages op de specifieke problemen die zich voordoen op de werkvloer waar de noden zeer hoog blijken te zijn. De praktische massagetoepassingen op maat, op de werkvloer, zijn gestoeld op praktische kennis en ervaring. Salon Soigné verleent immers haar expertise die niet alleen gebaseerd is op praktische ervaring maar die ook gestoeld is op kennis en vaardigheden die ze verleent binnen haar lesopdrachten als docent in diverse instellingen. Salon Soigné staat daarom garant voor kwaliteit en kan de nodige diploma’s voorleggen. Een goede kennis van de anatomie van het lichaam is immers de sine qua non voor een goed uitgevoerde massage.

Praktisch: hoe werkt Salon Soigné?                                                                       Een bedrijfsmassage kan je zowel aanvragen op een stoel of op een massagetafel en een sessie duurt 15 of 20′ max per persoon. Een stoelmassage wordt op de kledij gegeven, waardoor de massage laagdrempelig blijft en voor iedereen geschikt is. Op vraag van de klant vergezelt Salon Soigné graag de massage met de nodige instructies en tips voor een hoger comfort op het werk. Salon Soigné brengt zelf al het materiaal mee, je hoeft enkel een gepaste ruimte ter beschikking te stellen (6m²).

Ter zijde                                                                                                  

  Moest je het nog niet weten, bedrijfsmassages zijn fiscaal aftrekbaar, interessant meegenomen dus, maar dit even ter zijde!

Prijslijst:

15′ : € 35

20′: € 40

30: € 50

Interesse? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met het bevorderen van een positieve werksfeer op maat.

%d bloggers liken dit: