Definitieve laserontharing bij Salon Soigné

Vanaf nu kunt u terecht voor definitieve laserontharing bij Salon Soigné. Om dit op de meest professionele en veilige manier, met de beste resultaten te kunnen aanbieden, zijn wij een samenwerking aangegaan met Het Laserkabinet dat op dinsdag 20/04/21 zal langskomen bij Salon Soigné in Boechout. Via onderstaande link kunt u meteen uw plaats vastleggen.

Wat doet Het Laserkabinet?

Bij Het Laserkabinet kan je terecht voor de meest up-to-date behandelingen met de allernieuwste lasers en behandeltechnieken voor definitieve ontharing. Het paramedisch geschoold team werkt dagelijks met de allernieuwste behandeltechnieken en investeren in de nieuwste lasers die de beste resultaten geven en die ook een grote veiligheid kunnen garanderen. Steeds met veel enthousiasme en in alle discretie.

Wat is definitieve laserontharing?

Definitieve laserontharing biedt een oplossing en is de beste en meest pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen.

Wielrenners zoals Wout Van Aert, Sanne Cant… en BV’s waaronder Valerie De Booser, Kim Engelbosch, Ellen Petri gingen u reeds voor!

Bij Het Laserkabinet kunnen zowel mannen als vrouwen terecht voor een nauwkeurige en doeltreffende laserontharing met state-of-the-art lasers.

Overtuigd? Maak vandaag nog uw afspraak voor dinsdag 20 april en met veel enthousiasme ontvangen wij u bij Salon Soigné in #Boechout.

%d bloggers liken dit: