Bij Salon Soigné bieden we tal van heerlijke ontspannende lichaamsbehandelingen, met als specialisatie: de manuele of hotstone rugmassage, of toch liever die Dode Zee scrub erbij?! Za-lig ❤️

Ons aanbod: seizoensbehandeling 2023

🌿Detox gelaat & rugmassage €105 ipv. €115 1u30′

Een fantastische Anti-stress behandeling voor gelaat, lichaam & geest.

Tijdens dit arrangement laten we jou volledig aromatisch onderdompelen met al het goede uit de Dode Zee. De Detox behandeling geeft je huid extra energie, hydratatie en een mooie glow.

Ontspannen zal je naar huis terugkeren. TIP: leuk als moederdagcadeau.

Wat mag je verwachten:

  • Drukpuntmassage
  • Warmtecompres
  • Dode Zee rugscrub
  • Rugmassage van 20′ ( keuze uit hotstone of klassieke rugmassage)
  • Ahava detox gelaatsverzorging met verkoelende jaderollers. Deze verzorging is helemaal aangepast aan uw huidtype & zorgt voor een optimale ontspanning van lichaam en geest.

Rug Relax peel-Massage: €65

Een ideale behandeling net voor het op vertrekken naar een vakantiebestemming of als een zeer kalmerende anti-stress behandeling. Volgorde: Drukpuntmassage op onze verwarmde behandelstoel, warmtecompres, dode zee zout rugpeeling, rug, nek & schouders massage, hoofdmassage 45′. Na deze verzorging zal je huid zijdezacht aanvoelen en ben je helemaal zen.

Ahava scrub,modderpakking + rugmassage : €69

Een za-lig ontspannende behandeling die je helemaal tot rust zal brengen. Eindelijk een welverdiend me-time moment, waarbij alle stress wordt weggehaald.

Wat mag je verwachten bij deze topbehandeling:

  • Drukpuntmassage
  • Hete kompressen
  • Dode Zee scrubboordevol voedzame mineralen
  • Dode Zee verwarmde modderpakking
  • Rugmassage.

De Dode Zee modder zorgt voor een zeer diepe inwerking op de spieren die na de behandeling heerlijk warm en ontspannen aanvoelen. Een aanrader!

Ontspannende rugmassage 35′ €40

Last van stress? nood aan tijd voor jezelf? Met een ontspannende rug, nek & schoudermassage kan je weer helemaal opladen. Bij Salon Soigné krijg je ook een drukpuntmassage erbij om alle stress van je weg te krijgen en nieuwe, gezonde energie weer in je lichaam binnen te laten. Ook heel leuk om deze behandeling cadeau te geven.

Hotstone rugmassage 30′ €45 of 60′ €85

Last van stramme spieren? Nood aan me-time op een luxueuze manier? Bij een hotstone massage werken we met hete bassaltstenen die we over de huid bewegen.  De warmte zorgt voor een aangename ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid.  Dankzij de warme stenen kunnen we de dieper liggende spieren bereiken, blokkades in het spierweefsel oplossen, een ontgiftende werking hebben, lymfestromen stimuleren, een betere doorbloeding zorgen en het afweersysteem stimuleren.

Nek & schoudermassage 20′ €30

Dit is een korte maar wel heel ontspannende massage van de nek en schouders. Ideaal om eventjes te vluchten van alle stress en spanning. Inclusief hoofdmassage.

Been & voetmassage 35′ €40

Een beenmassage is een massage ter verbetering van de doorbloeding in de benen. Het verlicht klachten zoals vermoeide, zware en / of rusteloze benen. Zwangere dames kunnen hier ook van genieten: het vermindert de vochtophoping & verlaagt de bloeddruk en werkt zeer ontspannend.

[instagram-feed]
%d