Bij Salon Soigné bieden we tal van zalig ontspannende lichaamsbehandelingen, met als specialisatie: de manuele of hotstone rugmassage. Ons aanbod:

Verstevigende lichaamspakking: €55

Anti-Cellulite behandeling, ideale aanvulling bij een dieet, na een zwangerschap of ter ontspanning om een echt wellness gevoel te beleven.

We starten met een scrub, daarna behandelen we de zones waar we de huid willen verstevigen en cellulitis aanpakken met een aangepast serum op basis van aminozuren. Daarna krijgt u een verwarmde pakking & als afsluiter een hydro thermische gel die de vetverbranding & cellulitis aanpakt). Deze afslankende gel wordt gebruikt om de vetafbraak te starten en te onderhouden. Zeer rijk aan plantaardige extracten en algen. Een ideale behandeling ter aanvulling als je deze periode wil afslanken! Nu aan €55 !

Voor een optimaal resultaat kan je de behandeling in kuurvorm boeken. Dit zijn 5 lichaamspakkingen.

Detox gelaat & rugbehandeling €99 ipv €110 1u30′

  • Ahava geurritueel met drukpuntmassage van het lichaam
  • Ahava rug warmtecompres
  • Anti-stress Dode Zee scrub op de rug
  • Rugmassage van 20′ ( keuze uit hotstone of klassieke rugmassage)
  • Ahava detox gelaatsverzorging met verkoelende jaderollers. Deze verzorging is helemaal aangepast aan uw huidtype & zorgt voor een optimale ontspanning van lichaam en geest.

Ontspannende rug, nek & schoudermassage 35′ €40

Last van stress? nood aan tijd voor jezelf? Met een ontspannende rug, nek & schoudermassage kan je weer helemaal opladen. Bij Salon Soigné krijg je ook een drukpuntmassage erbij om alle stress van je weg te krijgen en nieuwe, gezonde energie weer in je lichaam binnen te laten. Ook heel leuk om deze behandeling cadeau te geven.

Nek & schoudermassage €25

Dit is een korte maar wel heel ontspannende massage van de nek en schouders. Ideaal om eventjes te vluchten van alle stress en spanning. Inclusief hoofdmassage.

Volledige lichaamsmassage 60′ €70

Een manuele massage van het volledige lichaam zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning. Hierbij krijgt u eerst een drukpuntmassage, daarna masseren we de benen, voeten armen, rug, nek & schouders. Dankzij de warme olie en massage, kunnen we de dieper liggende spieren bereiken, blokkades in het spierweefsel oplossen, een ontgiftende werking hebben, lymfestromen stimuleren, een betere doorbloeding zorgen en het afweersysteem stimuleren. Zeer ontspannend in een stressvolle periode!

Been & voetmassage 35′ €40

Een beenmassage is een massage ter verbetering van de doorbloeding in de benen. Het verlicht klachten zoals vermoeide, zware en / of rusteloze benen. Zwangere dames kunnen hier ook van genieten: het vermindert de vochtophoping & verlaagt de bloeddruk en werkt zeer ontspannend.

Hotstone rugmassage 35′ €40

Last van stramme spieren? Nood aan me-time op een luxueuze manier? Bij een hotstone massage werken we met hete bassaltstenen die we over de huid bewegen.  De warmte zorgt voor een aangename ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid.  Dankzij de warme stenen kunnen we de dieper liggende spieren bereiken, blokkades in het spierweefsel oplossen, een ontgiftende werking hebben, lymfestromen stimuleren, een betere doorbloeding zorgen en het afweersysteem stimuleren.

Voordelige combinatie: hotstone Rugmassage + gelaatsverzorging= €99 ipv €110!

Rug Relax peel-Massage: €60

Een ideale behandeling net voor het op vertrekken naar een vakantiebestemming of als een zeer kalmerende anti-stress behandeling. Volgorde: Drukpuntmassage op onze verwarmde behandelstoel, warmtecompres, dode zee zout rugpeeling, rug, nek & schouders massage, hoofdmassage 45′. Na deze verzorging zal je huid zijdezacht aanvoelen en ben je helemaal zen.

Ahava Detox rug behandeling : €65

Lichaams- drukpuntmassage, Heet rugkompres, Dode Zee scrub, Dode Zee verwarmde modderpakking & rugmassage. De Dode Zee modder zorgt voor een zeer diepe inwerking op de spieren die na de behandeling heerlijk warm en ontspannen aanvoelen. Een aanrader!

%d bloggers liken dit: