Rug, nek & schoudermassage 35′

Last van stress? nood aan tijd voor jezelf? Met een ontspannende rug, nek & schoudermassage kan je weer helemaal opladen. Bij Salon Soigné krijg je ook een verwarmende drukpuntmassage erbij om alle stress van je weg te krijgen en nieuwe, gezonde energie weer in je lichaam binnen te laten. Heerlijk!

Ook heel leuk om deze behandeling cadeau te geven.

Kostprijs: € 40

Hotstone rugmassage 35′

Last van stramme spieren? Nood aan me-time op een luxueuze manier? Bij een hotstone massage werken we met hete bassaltstenen die we over de huid bewegen.  De warmte zorgt voor een aangename ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid.  Dankzij de warme stenen kunnen we de dieper liggende spieren bereiken, blokkades in het spierweefsel oplossen, een ontgiftende werking hebben, lymfestromen stimuleren, een betere doorbloeding zorgen en het afweersysteem stimuleren.

Kostprijs: € 40

Peeling/scrub rug 25′

Een ontspannende peeling van de rug waarbij we de dode huidcellen verwijderen. De huid zal zijdezacht en fris aanvoelen.

Of je nu op vakantie gaat of gewoon wilt genieten van een zijdezachte huid , een rugscrub is de perfecte behandeling om een droge doffe huid tegen te gaan en deze weer te laten stralen . Scrubben op de rug helpt ook enorm tegen onzuiverheden en puistjes (TIP : indien u veel last hebt van puistjes is een detox zuiverende rugbehandeling nog beter voor u )

Kostprijs: €30

Peeling volledig lichaam 45’♀️ only

Een ontspannende lichaamspeeling.

De microkristallen verwijderen de dode huidcellen en geven de huid een zijdezacht gevoel ( zomers kleurtje blijft langer).

Peeling/ bodyscrub volledig lichaam : Enkel voor dames : Of je nu op vakantie gaat of gewoon wilt genieten van een zijdezachte huid. Een scrub is de perfecte behandeling om een droge doffe lichaamshuid tegen te gaan en deze weer te laten stralen .

Kostprijs: € 50

Rug Relax peel-Massage 55′

Een ideale behandeling net voor het vertrekken naar een vakantiebestemming of als een zeer kalmerende anti-stress behandeling.

We starten met een verwarmde drukpuntmassage, Dode Zee zout rugpeeling, rug, nek & schouders massage. Na deze verzorging zal je huid zijdezacht aanvoelen en ben je helemaal zen.

Kostprijs: € 59

Ahava Detox rug spabehandeling 60′

Deze complete Dode Zee wellnessbehandeling met een hoge concentratie aan mineralen in de modder en zouten, zorgt voor een zeer diepe inwerking op de spieren die na de behandeling heerlijk warm en ontspannen aanvoelen.

We starten met een intens verwarmende peeling, diepwerkende modderpakking en sluiten af met een ontspannende, maar toch stevige rugmassage.

Een fantastische aanrader!

Kostprijs: € 65

Nek & schoudermassage 20′

Dit is een korte maar wel heel ontspannende massage van de nek en schouders. Ideaal om eventjes te vluchten van alle stress en spanning. Inclusief hoofdmassage.

Kostprijs: € 25

Volledige lichaamsmassage 60′ ♀️ only

Een manuele massage van het volledige lichaam zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning. Hierbij krijgt u eerst een drukpuntmassage, daarna masseren we de benen, voeten armen, rug, nek & schouders. Dankzij de warme olie en massage, kunnen we de dieper liggende spieren bereiken, blokkades in het spierweefsel oplossen, een ontgiftende werking hebben, lymfestromen stimuleren, een betere doorbloeding zorgen en het afweersysteem stimuleren. Zeer ontspannend na een stressvolle periode!

Kostprijs: € 70

#womensupportwomen salon zijn we, daarom bieden we graag enkel aan dames een ontspannende lichaamsmassage in een vrouw-veilig kader. #metoo

Been & voetmassage 35′

Een beenmassage is een massage ter verbetering van de doorbloeding in de benen. Het verlicht klachten zoals vermoeide, zware en / of rusteloze benen. Zwangere dames kunnen hier ook van genieten: het vermindert de vochtophoping & verlaagt de bloeddruk en werkt zeer ontspannend.

%d bloggers liken dit: