Naast onze huidverbeterende gelaatsverzorgingen biedt Salon Soigné als huidtherapeute ook gespecialiseerde behandelingen voor huidproblemen aan die nog intensiever de huid aanpakken. Ons aanbod:

  • Nieuw: Led-therapie
  • Spot remover apparaat (pigmentvlekken, oneffenheden, rode puntjes en fibromen steelwratjes)
  • Microdermabrasie ( kleine rimpeltjes, littekentjes van acné, ouderdoms-pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, doffe huid.)
  • BB-glow ( nanoneedling – camoufleren en verbeteren van huidproblemen zoals Acné, ouderdoms & zonnepigmentatie, couperose & roodheden)
  • LPG huidverstrakking – endermologie (bindweefsel massage)
  • Microneedling ( aanpak littekens , fijne en diepere rimpels, couperose)

Ultrasoon + led therapie €85

De nieuwste verzorging bij Salon Soigné. Dankzij de ultrasone golven en lichttherapie kunnen we veel dieper inwerken op de huid. Serums, maskers & anti-oxidanten kunnen veel beter de diepste huidlagen bereiken, dankzij dit apparaat.

de ultrasone golven zorgen voor een dieptereiniging & verstevigen de huid.

Het Led-licht werkt net zoals een infrarood sauna veel dieper in op de spieren, waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt en er collageen & elastine aangemaakt wordt. De huid zal al na één behandeling veel strakker aanvoelen.

Microdermabrasie €85

Onze meest populaire huidverbeterende behandeling!

All-in gelaatsverzorging en huidverfijning d.m.v. diamantpeeling.

Ideaal voor kleine rimpeltjes, littekentjes van acné, ouderdoms-pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, doffe huid.

Google afbeelding Microdermabrasie

Dit is een diamantpeeling waarbij laagjes oude en dode huidcellen volledig pijnloos worden weggehaald en opgezogen.De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd en nieuwe, jonge huidcellen worden zichtbaar.
Deze techniek repareert zo de schadelijke effecten van de zon en maakt de huidveroudering minder zichtbaar.
Het is momenteel de meest populaire techniek van huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en volledige afwezigheid van bijwerkingen. Bovendien ook veel huidvriendelijker dan chemische peelings en geen rust-of herstelperiode na de behandeling. Een behandeling kan éénmalig afzonderlijk gedaan worden of in kuurverband. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de individuele huidconditie en van het gewenste resultaat. Al na 1 behandeling ziet u direct een verbetering. De huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en een sterke vermindering van oneffenheden.Voor ongewenste pigmentatie, rimpeltjes en littekens van acné zijn meerdere behandelingen nodig.

LPG / huidverstrakking voor het gelaat €85

Deze huidverstrakkende & liftende behandeling bieden wij aan in combinatie met een zalige anti-aging gelaatsverzorging.

Hoe werkt de LPG?

De endermologie technologie is een anti-aging behandeling die tot diep in de huid doordringt en ouderdomsverschijnselen effectief behandelt. Dit is een zeer goed supplement ter aanvulling van onze Ahava anti-aging behandelingen, waardoor we de dieper gelegen huidlagen op een zeer intensieve manier kunnen aanpakken.

Kraaienpootjes en rimpels verminderen, je teint wordt helderder en je contouren verstrakken, dat alles dankzij het LPG apparaat! Deze lift werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige zones van het gelaat: hals, wangen, decolleté en ogen. De behandeling wordt zo nog zachter en minder invasief, ideaal voor die zones waar de huid het dunst is. Bij LPG Endermolgie, werkt het apparaat met twee kopjes waartussen de huid geknepen wordt. Dit zorgt voor een bindweefselmassage, die een diep effect geeft in de huid.

Bij deze behandeling zijn er geen bijwerkingen. Deze lift-technologie is echter delicater en daardoor meer geschikt voor specifieke, gevoelige zones. Deze technologie zal rimpels opvullen door de cellen vanuit hun kern te stimuleren op een natuurlijke manier. De fibroblasten zullen meer elastine en collageen produceren, waardoor je huid er strakker en elastischer wordt.

BB-glow €135

BB-glow is een vrij recent nieuwe schoonheidsbehandeling voor een egale huid en wekenlang een mooie teint.

Bij deze behandeling worden speciale serums in de huid gebracht door middel van nanonaaldjes met een dermapen.

De serums op basis van hyaluronzuur, anti-oxidanten & dermawhite peptiden, geven een mooie frisse en egale teint aan de huid.

Deze behandeling is bijzonder geschikt voor het camoufleren van huidproblemen, zoals Acné, ouderdoms & zonnepigmentatie, couperose & roodheden.

Deze behandeling heeft ook een anti-aging werking; het verwijdert de fijne lijntjes & rimpels dankzij de microneedling techniek (nano-naaldjes)  én geeft de huid veel meer volume. Na de behandeling voelt de huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Het resultaat van de BB-glow behandeling duurt 4 maanden en dient erna herhaald te worden.

Voor deze huidverbeterende anti-aging behandeling gaan we als volgt te werk;

De huid krijgt zowel een oppervlakkige als een chemische dieptereiniging die aangepast is aan ieders huidtype.

Daarna maken we gebruik van een anti-aging serum dat inwerkt op de fijne lijntjes en rimpels ( meteen resultaat!) .

Om de huid een hydratatieboost te geven, gebruiken we een revitaliserend serum specifiek voor de droge en/of beschadigde huid.

Na de huid stevig te hydrateren, pakken we pigmentvlekken, onzuiverheden en roodheden aan met een serum op basis van whitening-peptides die de verkleuringen en vlekken doen vervagen.

Afwerken doen we met een gekleurde foundation serum ( met blijvend resultaat)  of een extra liftend serum voor de rijpere huid.

Als extra supplement wordt een anti-aging collageenvliesmasker met LED licht op de huid gebracht.

Afwerking met aangepaste AHAVA after care créme.

Voor een optimaal langer blijvend resultaat bieden we de BB-glow behandeling in kuurvorm aan. Dit zijn drie opeenvolgende behandelingen waar steeds twee à drie weken tussenzit. Zoals eerder geschreven, blijft het mooie resultaat tussen de 4 maanden.

Voor verdere vragen, aarzel zeker niet om ons Salon te contacteren.

%d bloggers liken dit: