Naast onze huidverbeterende gelaatsverzorgingen biedt Salon Soigné als huidtherapeute ook gespecialiseerde behandelingen voor huidproblemen aan die nog intensiever de huid aanpakken. Ons aanbod:

 • Spot remover apparaat ( pigmentvlekken, oneffenheden, rode puntjes en fibromen steelwratjes)
 • Microdermabrasie ( kleine rimpeltjes, littekentjes van acné, ouderdoms-pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, doffe huid.)
 • BB-glow ( nanoneedlingcamoufleren en verbeteren van huidproblemen zoals Acné, ouderdoms & zonnepigmentatie, couperose & roodheden)
 • Hoogfrequentie apparaat ( verslapte huid verstrakken & de huidstructuur te verbeteren.)
 • Hydrodermabrasie ( intense peeling, zeer geschikt voor de vette, onzuivere huid en de aanpak van fijne droogtelijntjes)
 • LPG huidverstrakking – endermologie (bindweefsel massage)
 • Microneedling ( aanpak littekens , fijne en diepere rimpels, couperose)

Spot remover coagulatie apparaat

prijs per behandeling: € 38

Apparaat voor het verwijderen van: pigmentvlekken, oneffenheden, rode puntjes, wratten en fibromen (steelwratjes).

Het principe van thermo-coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie, die een warmte-effect veroorzaken. De bloedvaten worden met een naaldje door het warmte-effect verschrompelt.

Hierdoor trekt het gesprongen vaatje weg, het steelwratje valt gewoon van de huid af. Het is mogelijk dat hier meerdere behandelingen voor nodig zijn.

Dit is dé oplossing om vaataandoeningen zoals rode puntjes, fibromen (steelwratjes), milias, te verwijderen. Ze zijn cosmetisch ontsierend en vaak irriterend. Ze zijn met het coagulatie apparaat eenvoudig en snel te verwijderen.

Spot remover coagulatie apparaat

Coagulatie, wat is het?
Coagulatie is een techniek waarbij goedaardig huidweefsel wordt weggebrand.

Hoe wordt een coagulatie behandeling uitgevoerd?
Wanneer is vastgesteld dat de huidafwijking geschikt is om met coagulatie te verwijderen wordt de te behandelen plek (bv een steelwratje) ontsmet met een antiseptische oplossing. Vervolgens wordt met een staafje dat verbonden is met het coagulatieapparaat het steelwratje weggebrand. Het weefsel ‘verdampt’ en er blijft een brandwondje over. Dit geneest ook als zodanig. In het gezicht geneest dit over het algemeen binnen 10 dagen volledig, op andere plaatsen van de huid kan het echter soms wel tot 3 weken duren voordat volledige genezing is bereikt.

Hoe moet de huid verzorgd worden na de ingreep?
Het is verstandig de wondjes na de ingreep minstens 5 dagen droog te houden.
Hoe droger de plekjes blijven hoe mooier ze genezen.
Het is verstandig om de behandelde plek gedurende tenminste 2 weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht in verband met de kans op pigmentatieafwijkingen.
De huid dient na het afvallen van het korstje in te worden gesmeerd met een zonnebrandcrème met een hoge beschermingfactor van minstens 30 SPF.

Hoe is het cosmetisch resultaat?
Het cosmetisch resultaat is afhankelijk van een aantal factoren.

 • De locatie: Coagulatie wondjes genezen in het gezicht vaak fraaier en minder opvallend dan ergens anders op het lichaam.
 • De grootte van de behandelde plaats:Hoe groter het te behandelen gebied is, hoe groter & daardoor opvallender het uiteindelijke litteken[tje] zal zijn.
 • De verzorging van de huid na de ingreep: Het nat laten worden van het verse wondje, wondinfectie & blootstelling aan de zon kunnen het cosmetisch eindresultaat nadelig beïnvloeden.

Welke huidafwijkingen zijn voor coagulatie geschikt?

 • Fibromen – Steelwratjes
 • Tele & Spider-Naevi voet en/of handwratjes
 • Bloedblaasjes ( angiomen)
 • Teleangiectasiën – beginnende couperose

De behandeling is niet voor iedereen geschikt, contra indicaties zijn:

 • Melanomen [ga hiermee altijd naar uw huisarts]
 • Pacemaker
 • Hartritme stoornissen
 • Bloedziekte
 • Bloedverdunners
 • Koorts
 • Epilepsie
 • Chemotherapie
 • Zwangerschap
 • Suikerziekte
 • Herpesinfectie

Microdermabrasie €68/beurt

All-in gelaatsverzorging en huidverfijning d.m.v. diamantpeeling.

Ideaal voor kleine rimpeltjes, littekentjes van acné, ouderdoms-pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, doffe huid.

Voor intense kuur: 5 behandelingen om de 7 à 10 dagen. Kuurvorm : €300 (€40 korting)

Google afbeelding Microdermabrasie

Dit is een diamantpeeling waarbij laagjes oude en dode huidcellen volledig pijnloos worden weggehaald en opgezogen.De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd en nieuwe, jonge huidcellen worden zichtbaar.
Deze techniek repareert zo de schadelijke effecten van de zon en maakt de huidveroudering minder zichtbaar.
Het is momenteel de meest populaire techniek van huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en volledige afwezigheid van bijwerkingen. Bovendien ook veel huidvriendelijker dan chemische peelings en geen rust-of herstelperiode na de behandeling. Een behandeling kan éénmalig afzonderlijk gedaan worden of in kuurverband. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de individuele huidconditie en van het gewenste resultaat. Al na 1 behandeling ziet u direct een verbetering. De huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en een sterke vermindering van oneffenheden.Voor ongewenste pigmentatie, rimpeltjes en littekens van acné zijn meerdere behandelingen nodig.
Na een kuur van 5 behandelingen is uw huid beduidend egaler en gladder.
Met een onderhoudsbeurt van 1 keer om de 6 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam

Hoogfrequentie apparaat aanvullend op uw gelaatsbehandeling €35

Hoogfrequentie therapie is een behandeling die al langer in de chirurgische wereld wordt toegepast. Als aanvulling op een anti-aging behandeling geeft dit zeer mooie resultaten om de verslapte huid te verstrakken & de huidstructuur te verbeteren.

Het hoogfrequentieapparaat of ultrasound in combinatie met serums, zorgt voor hoogfrequente mechanische pulsen, waardoor de  bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en de serums dieper kunnen doordringen in de huid. Rimpels worden tegengegaan en de huid blijft er jonger uitzien. Een ultrasound behandeling zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht. Doordat de cellen in bewegingen komen komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat wordt ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit.

BB-glow behandeling prijs per behandeling €135

BB-glow is dé allernieuwste schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering.

Bij deze revolutionaire behandeling worden speciale serums in de huid gebracht door middel van nanonaaldjes met een dermapen.

De serums op basis van hyaluronzuur, anti-oxidanten & dermawhite peptiden, geven een mooie frisse en egale teint aan de huid.

Deze behandeling is bijzonder geschikt voor het camoufleren en verbeteren van huidproblemen zoals Acné, ouderdoms & zonnepigmentatie, couperose & roodheden.

Deze behandeling heeft ook een anti-aging werking; het verwijdert de fijne lijntjes & rimpels dankzij de microneedling techniek (nano-naaldjes)  én geeft de huid veel meer volume. Na de behandeling voelt de huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Het resultaat van de BB-glow behandeling duurt 4 maanden en dient erna herhaald te worden.

Voor deze huidverbeterende anti-aging behandeling gaan we als volgt te werk;

De huid krijgt zowel een oppervlakkige als een chemische dieptereiniging die aangepast is aan ieders huidtype.

Daarna maken we gebruik van een anti-aging serum dat inwerkt op de fijne lijntjes en rimpels ( meteen resultaat!) .

Om de huid een hydratatieboost te geven, gebruiken we een revitaliserend serum specifiek voor de droge en/of beschadigde huid.

Na de huid stevig te hydrateren, pakken we pigmentvlekken, onzuiverheden en roodheden aan met een serum op basis van whitening-peptides die de verkleuringen en vlekken doen vervagen.

Afwerken doen we met een gekleurde foundation serum ( met blijvend resultaat)  of een extra liftend serum voor de rijpere huid.

Als extra supplement wordt een anti-aging collageenvliesmasker met LED licht op de huid gebracht.

Afwerking met aangepaste AHAVA after care créme.

Voor een optimaal langer blijvend resultaat bieden we de BB-glow behandeling in kuurvorm aan. Dit zijn drie opeenvolgende behandelingen waar steeds twee à drie weken tussenzit. Zoals eerder geschreven, blijft het mooie resultaat tussen de 4 maanden.

Prijs in kuurvorm : € 325 ipv €375 waarbij u maar liefst €50 korting krijgt!

Voor verdere vragen, aarzel zeker niet om ons Salon te contacteren.

Hydrodermabrasie + Oxygen therapie

Prijs per behandeling € 80

Heeft u last van rimpeltjes, een onzuivere of matte huid, huidveroudering, droge of schilferige huid, vet of ruwe huid, oppervlakkige grove poriën of een futloze huid? ​Dan is een Hydrodermabrasie behandeling een uitstekende oplossing.

Sinds kort beschikken we bij Salon Soigné over de aller nieuwste behandelmethode op het gebied van huidverbetering welke sterk in opkomst is, namelijk: De hydrodermabrasie behandeling. Hydrodermabrasie is de opvolger van Microdermabrasie

Hydrodermabrasie, ook wel Aqua-derma genoemd, is een diepgaande reiniging en voeding van de huid. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat.

Hydrodermabrasie hoe werkt dat:

Hydrodermabrasie heeft een 4-voudige werking namelijk:

 • Reiniging & Extractie: Onder vacuüm wordt met de speciale vloeistoffen de huid diep gereinigd en vind sebum/talg extractie van comedonen en poriën plaats. Vuil en sebum worden afgevoerd in de opvangcontainer
 • Exfoliatie & Peeling: met hydro-dermabrasie wordt de huid geëxfolieerd m.b.v. van speciale vloeistoffen (AHA en BHA oplossingen). Dode huidcellen worden verwijderd en afgevoerd in de opvangcontainer
 • Hydrateren & Kalmeren : infusie van hyaluronzuur met toevoegingen zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert de huid
 • Insluizen / Voeden:  Met Hydro-Dermabrasie worden ook direct serums en werkstoffen in de huid gesluisd.  Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen

Een hydrodermabrasie behandeling bestaat uit:

 • Oppervlakkige reiniging
 • verwijderen van eventuele onzuiverheden
 • Reiniging met een lotion
 • Ontvetten en desinfecteren van de huid met podiskin
 • Behandeling met het aqua-derma apparaat
 • Verzorgend masker + LED therapie
 • Dag verzorging met SPF

Contra-indicaties:

 • Huidbeschadiging zoals eczeem, zonverbranding, huidontsteking
 • Psoriasis
 • Vitamine A medicatie (Isotretinoine)
 • Rosacea
 • Huidkanker
 • Zeer actieve acné
 • Herpes infecties als bijvoorbeeld koortslip
 • Actinische keratose ( ruwe huidplekjes door zonneschade)

LPG / huidverstrakking voor het gelaat €25

De endermologie technologie is een anti-aging behandeling die tot diep in de huid doordringt en ouderdomsverschijnselen effectief behandelt. Dit is een zeer goed supplement ter aanvulling van onze Ahava anti-aging behandelingen, waardoor we de dieper gelegen huidlagen op een zeer intensieve manier kunnen aanpakken.

Kraaienpootjes en rimpels verminderen, je teint wordt helderder en je contouren verstrakken, dat alles dankzij het LPG apparaat! Deze lift werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige zones van het gelaat: hals, wangen, decolleté en ogen. De behandeling wordt zo nog zachter en minder invasief, ideaal voor die zones waar de huid het dunst is. Bij LPG Endermolgie, werkt het apparaat met twee kopjes waartussen de huid geknepen wordt. Dit zorgt voor een bindweefselmassage, die een diep effect geeft in de huid.

Bij deze non-invasieve behandeling zijn er geen bijwerkingen. Deze lift-technologie is echter delicater en daardoor meer geschikt voor specifieke, gevoelige zones. Deze technologie zal rimpels opvullen door de cellen vanuit hun kern te stimuleren op een natuurlijke manier. De fibroblasten zullen meer elastine en collageen produeren, waardoor je huid er strakker en elastischer wordt.

Benieuwd naar het resultaat? Vraag ernaar bij Salon Soigné.

%d bloggers liken dit: