Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in de Schaliehoevewijk van het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres.  Als docente in de opleiding schoonheidsspecialiste (module gelaatsverzorging) kan ik u ook professioneel huidadvies geven.

Onze troeven zijn dat we oog voor detail hebben & alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we tijdens de medische pedicures met Footlogix en voor gelaatsverzorgingen als huidexperte met het gerenommeerde merk Ahava.
Ahava wat “liefde” betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’.
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren. Al deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Salon Soigné. Volg regelmatig onze voordelige acties & arrangementen.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen.

Kom vanaf oktober kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen in ons smaakvol ingericht interieur.

Schoonheidsspecialiste BirgitIMG_20190808_125529_685

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Doet u ook ontharingen met wax ?

    1. Beste Tanja, vanaf januari bied ik ook ontharingen aan. Groetjes Birgit van Salon Soigné in Boechout 🍁

    2. Beste Mevrouw,

      Wij doen inderdaad ontharingen met wax. Na de lockdown periode ontvang ik u met veel plezier in mijn salon.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: