Het is bijna zover: the most wonderful time of the year. Kerst komt eraan en dat betekent dat we er allemaal stralend en gezond willen uitzien. Salon Soigné wil je daar graag mee helpen! Bekijk onze interessante kerstacties om aan een voordelig tarief helemaal feestproof te zijn! Boek snel want er zijn nog maar een paar vrije plekjes! Onze acties op een rijtje:

BB-GLOW:  is een gezichtsbehandeling waarbij we jouw gezicht een egaal en stralend effect geven. De behandeling bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en de donkere kringen rondom jouw ogen en verkleint zelfs de poriën! De behandeling is pijnloos en veilig. Nu €100 ipv €125 tijdens de feestdagen!

Kerstactie: mini-facial + Shellac nagels €55 ipv €70

Quick facial arrangement: mini-facial + verzorgingssetje voor thuis (dag & nachtcrème + reinigend masker) €50

Winter glow actie: Anti-Stress  rug, nek & schoudermassage + mini-facial aangepast aan uw huidtype €70 ipv €85

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: