Tijdens de krokusvakantie bieden wij een speciale krokusactie aan voor alle leeftijden:

Time to botox + LPG bindweefsel behandeling voor het gelaat. Enkel deze week €90 ipv €110!!!

Wat mag u verwachten:

– Reiniging van het gelaat

– Professionele huidanalyse

– Dieptereiniging met hoofdmassage & vapozone (afhankelijk van uw huidtype)

– Anti-aging/botox masker

– massage decolleté, nek, schouders & gelaat

LPG bindweefsel behandeling ( zorgt voor een strakkere, stevigere huid, rimpels worden aangepakt en zorgen voor een betere doorbloeding in het gelaat = anti-aging) . De. behandeling harmoniseert de volumes van het gezicht, geeft de huid weer densiteit en vult rimpels en kraaienpootjes langs binnen op.

Deze zones kunnen worden aangepakt met de LPG methode: Voorhoofd, rimpelloze blik, wallen en zakjes rond de ogen, mond, dubbele kin, gezichtsovaal, hals, decolleté, handen

– Time to botox essence

-Aangepast diep geconcentreerd serum

-Anti-rimpel oogverzorging met jadesteen

– Time to botox dag/nachtcrème

– Time to botox filler

Dit is een ideale behandeling om de huid grondig te reinigen & te hydrateren na de droge winterperiode. De Time to botox behandeling is een revolutionaire lijn die het botox like effect evenaart en spuitjes vermijdt. Rimpels vervagen & worden opgevuld. De huid ziet er veel frisser en jeugdiger uit.  De LPG bindweefsel behandeling zorgt voor een extrà effectieve, dus dubbele anti-rimpel aanpak van binnenuit.

Dit is een topbehandeling voor eender welke leeftijd om rimpels aan te pakken! Profiteer nu van deze voordelige krokusactie!

Laatste vrije plaatsen tijdens de krokusvakantie:

Maandag 24/2: volzet

Dinsdag 25/2 : 9u30- 16u & 19u-20u

Woensdag 26/2: 8u-11u30 & 15u30 , 19u30-21u

Donderdag 27/2: 8u ,9u, 9u30 & 17u-20u

Vrijdag 28/2: 11u-19u

Zaterdag 29/2 : volzet

Maak uw afspraak via de facebook boekingsapp of op het nummer 0499432596

Groetjes, uw huidspecialiste Birgit van Salon Soigné in Boechout

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: