Kijk jij ook zo uit naar de lente?

De lente komt dichterbij, tijd dus om je gelaat en de rest van je lichaam in topvorm te krijgen. Maar hoe bereid je je gelaat en de rest van je lichaam voor op de lente? Enkele tips van de schoonheidsspecialiste:

Gezicht: Scrub regelmatig

Na een frisse en lange winter met veel wind, voelt je huid zeer droog aan en ziet ze er dof uit. Je droge winterse gelaat kan een scrubbeurt goed gebruiken. Scrubben zorgt er voor dat je dode en schilferige huidcellen verwijdert, zodat de nieuwe huidcellen optimaal kunnen ademen. Als nieuwe huidcellen zich laagje na laagje bovenop dode huidcellen plaatsen, krijg je immers een doffe huid. Met een scrubmiddel verwijder je niet alleen dode huidcellen, maar ook andere kleine onzuiverheden op je huid. Een scrubbeurt helpt je om een zachte en glanzende huid te krijgen. Heb je een gevoelige huid? Bij Salon Soigné kan je ook een zachte peeling met vitamine C verkrijgen. Zo kan je op een zeer milde manier je huid exfoliëren. Bij al onze gelaatsverzorgingen maken wij gebruik van een peeling, aangepast aan uw huidtype om de huid in de diepte te kunnen reinigen.

HANDEN: Gebruik een voedende handcreme

Wist je dat je handen je leeftijd nog meer verraden dan je gezicht?! Dit komt omdat de huid op je handen extreem dun is en er geen onderhuids vetlaagje aanwezig is om de huid te ondersteunen. Dat betekent dat je ouderdomsverschijnselen zoals pigmentatievlekjes en rimpeltjes als eerste op je handen ziet. Een goede handverzorging is dan ook geen overbodige luxe, zeker als het koud is. Smeer je handen elke dag in met een voedende handcrème. Zo help je  de vochtigheidsgraad van je huid in balans te houden. Salon Soigné heeft verschillende fantastische handcrémes van Ahava in haar gamma.

 Onze mineraalrijke crèmes zijn speciaal gemaakt om de handen te beschermen en te vrijwaren van omgevings- en huishoudelijke schade. Verbetert onmiddellijk het hydratatieniveau van de huid, verzacht ruwe, droge huid en herstelt de soepelheid. Geen wonder dat dit de best verkochte handcréme is ter wereld!

Te verkrijgen in verschillende frisse geuren, alsook één handcréme specifiek met een Spf15 om de huid te beschermen tegen de zon & pigmentatievlekjes.

Deze maand krijg je bij onze lente-acties telkens een verzorgende & ontspannende handmassage!

Voeten: let’s have a pedicure!

Eelt verwijderen en een vochtinbrengende crème vormen een goede basisverzorging voor je voeten als voorbereiding naar de lente & het dragen van open schoenen. Regelmatig een grondige pedicure laten doen, blijft echter nodig om ervoor te zorgen dat je voeten optimaal in conditie blijven.

Deze maand krijg je bij het boeken van onze lente-actie Gelaatsverzorging + pedicure gratis Shellac op je tenen! Dit is een semi-permanente nagellak die wekenlang een prachtig spiegeleffect geeft op je voeten. Heel mooi als je tijdens de paasvakantie op reis zou gaan naar de zon.

Benen: begin nu al met waxen

Begin niet met waxen als het zonnetje al schijnt en als het terrasjesweer begint. Idealiter begin je al met waxen eind februari, begin maart. Waarom zo vroeg? Omdat haren in drie fases groeien. Dat zijn de groeifase, de rustfase en de telogene fase. Door tijdens de winterperiode jezelf regelmatig te (laten) waxen, kan je deze groeifases doorbreken. De haartjes worden zachter, je krijgt geen stoppels meer en de haartjes zullen minder snel en minder talrijk terugkeren.

Bekijk onze voordelige ontharingsdeals; Nu gelaatsverzorging + ontharing gelaat €75 ipv. €90

Make-up producten: controleren & schoonmaken

Make-up producten die langer dan een jaar geopend zijn, kun je beter weggooien. De werkende bestanddelen zijn waarschijnlijk niet heel effectief meer en er zit vuil en bacteriën tussen. Inspecteer ook je make-up borstels grondig. Vervang ze of was ze goed uit met een speciaal reinigingsmiddel ( ontvetter) of een milde shampoo. Let er bij het reinigen op dat je de borstels volledig laat drogen. Dit kan het beste liggend of ondersteboven aan de waslijn!

Binnenkort een communiefeest, trouwfeest of een andere speciale gelegenheid? Bij Salon Soigné verzorgen wij graag jouw make-up! Maak een afspraak voor een proef make-up.

Zin om iets aan je gelaat & huid te doen? Boek dan nu je afspraak bij Salon Soigné!

Let op: de plaatsen net voor de paasvakantie beginnen goed gevuld te geraken. Hou hier rekening mee als je net voor je reis nog een pedicure of een hydraboost ter voorbereiding op de vakantiezon wil inplannen ( je huid kan egaler & langer bruinen na een grondige gelaatsverzorging) .

Onze lente-acties:

Lente-acties

Onze lente-acties kan je vanaf nu boeken via onze Facebook pagina boekingstool of via een Whatsapp of bel naar 0499432596. E-mail: birgit_vanranst@hotmail.com

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: