Nadat we allemaal zo grondig onze handen wassen, hebben we last van droge ruwe handen of zelfs pijnlijke kloven.
Om dit te vermijden of er snel iets aan te kunnen doen, hebben we voor jullie enkele SOS handpakketjes samengesteld , zie foto’s.

MAAR….

Gebruik eerst een niet uitdrogende sodium-sulfaatvrije zeep, maar ga voor iets reinigend & fluweelzacht.

Wij hebben( ook voor bad & doucheplezier) twee fantastisch zachte zeepcrèmes in verschillende geuren( Hibiscus of lotusgeur) & afmetingen (500ml & 50ml ) die de handen grondig reinigen & voeden op een heel zachte manier met kasjmier textuur ❤️

Wil je graag een pakketje of een crèmezeep bestellen, stuur me een berichtje en we zetten dit voor je klaar of we komen het zelfs leveren!

Groetjes,

Salon Soigné
De Lochtlaan 14, Boechout
0499432596

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: