Heb jij al je zalig ontspannende behandeling vastgelegd bij Salon Soigné ? Terug gladde benen? Een gezonde glow op je gelaat of je brows on fleek? Maak dan nog vandaag je afspraak voor jouw zen-momentje!

Een afspraak maken kan telefonisch, via sms, Whatsapp op het nummer 0499432596 of online via onze Facebook pagina:

Neem alvast een kijkje bij onze arrangementen en ontdek onze maart acties. We staan al te popelen om jullie terug te kunnen soigneren in ons gezellig warm schoonheidssalon.

Openingsuren maart:

Maandag : 8u-16u

Dinsdag: 10u – 18u

Woensdag: 8u-18u

Donderdag: 10u – 22u

Vrijdag: 10u – 18u

Zaterdag: 10u – 12u & 16u-20u

Zondag : 9u – 13u

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

[instagram-feed]

Ontdek meer van

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder