Wil jij nog snel die ontspannen ‘ glow‘ voor de feestdagen over je heen hebben?
Een perzikmooie huid tijdens de kerstperiode?

Twijfel niet en boek een afspraak bij Salon Soigné voor de Winter glow actie waarbij je een heerlijk ontspannende rug,nek & schoudermassage krijgt én een mini-facial bovenop!
We starten deze behandeling met een drukpuntmassage, gevolgd door een rug, nek & schoudermassage. Daarna krijgt u een korte gelaatsverzorging, volledig aangepast aan uw huidtype!

Dit voor €70 ipv €85!!
Boek snel want de laatste plaatsen voor kerst zijn beperkt!


Salon Soigné
De Lochtlaan 14
2530 Boechout
0499432596
Afspraak maken kan heel eenvoudig via de facebook-app

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: