Ons assortiment aan mannenverzorging past perfect bij de levensstijl van de hedendaagse man die kwalitatieve & resultaats vereiste producten vraagt.

Gelaatsverzorgingen bij mannen zijn geen taboe meer. Mannen zijn niet alleen modebewuster geworden, ze willen zich ook beter verzorgen. De tijden van licht ontvlambare aftershaves zijn voorbij! 🙂

Vroeger gebruikten mannen de hydraterende crémes van vrouwlief, maar een mannenhuid heeft andere noden dan een vrouwenhuid.

Zo is de mannenhuid gemiddeld 20% dikker dan een vrouwenhuid. Ze scheidt meer talg af en is dus vetter van huidstructuur & samen met de baardgroei veel gevoeliger.

Bij Salon Soigné hebben we een fantastische mannenlijn die de huidconditie van de mannenhuid verbetert.

Tijdens onze behandelingen streven we naar volgende resultaten:

  • Het vochtniveau verbeteren –> hydrateren
  • De droge, gestresseerde & gevoelige huid kalmeren ( die door het scheren wordt veroorzaakt).
  • Anti-aging werking door het stimuleren van de collageen in de dieper gelegen huidlagen.
  • Anti-stress behandeling
  • Heel erg fris en zacht gevoel
  • Zuiverende & verzachtende werking

Salon Soigné biedt twee gelaatsverzorgingen voor mannen aan:

  • Mineral Energy 4 men: geschikt voor alle leeftijden & huidtypes waarbij de droge en geïrriteerde huid grondig wordt aangepakt. Zeer aangewezen voor de heren die zich alle dagen scheren.
  • Mineral Age performance 4 men: een anti-aging behandeling, die de huidfuncties versterkt en tekenen van vroegtijdige veroudering door stress en omgevingsfactoren tegengaat. Geschikt voor mannen met een mature en of droge huid en bezorgd zijn over veroudering.

Wil je dit resultaat blijven behouden, dan is het belangrijk dat je deze verzorging ook thuis blijft verderzetten. Bij Salon Soigné kan je leuke toilettasjes aankopen die speciaal gemaakt zijn voor de verzorgde man, die graag op een snelle manier zijn huid in topconditie wil houden.

Boek nu je afspraak voor een kennismakingsverzorging 4 men en krijg professioneel huidadvies.

Ook heel leuk om aan je partner cadeau te geven!

Groetjes, je huidspecialiste Birgit

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: