Nu de kerstgekte is gaan liggen, de cadeaubons zijn uitgedeeld & de kroketten-marathons een aanslag op onze maag hebben gepleegd, is het tijd om eventjes tot rust te komen. Dit is ook nodig voor de huid.
Door het overvloedige, suikerrijke eten en consumeren van alcohol, kunnen we puistjes, en een droge doffe huid krijgen.

Maar binnen een paar dagen is het oudejaarsavond; weer feest! En waar we graag met onze vrienden er opnieuw opperbest willen uitzien. Onze huid kan dan wel een professionele boost gebruiken, daarom biedt Salon Soigné een speciale Feestglow actie aan! Wat houdt deze feestformule in:

Hierbij reinigen we de huid grondig, gebruiken we een ‘cinderellamask (glow effect), een serum dat hydrateert, donkere vlekken en pigmentatie aanpakt, perle de soleil, hydraterende dagcrème en werken we af met onze fantastische rimpelfiller. Deze topverzorging krijg je aan €40 ipv €65!!!

Of combineer deze Feestglow actie met Shellac nagels voor de prijs van €65 ipv. €100!!

Laatste vrije plaatsen:
Zaterdag 28/12: tussen 14u & 19u30
Zondag 29/12 : 19u30 & 20u
Maandag 30/12: tussen 15u & 20u30
Dinsdag 31/12: tussen 12u & 18u

Boek via de app je afspraak of stuur een bericht en start 2020 met een prachtig, gezonde huid!

Groetjes, je huidspecialiste Birgit

Salon Soigné
De Lochtlaan 14
Boechout
0499432596
Parkeergelegenheid voor de deur.

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: