1. Januari Detox arrangement €99 ipv €155:

Liefste klanten, om te beginnen wenst Salon Soigné jullie een mooi & gezond 2020!

Laten we dit jaar als goede voornemen kiezen om meer tijd voor jezelf te spenderen & te werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam ( mens sana in corpore sano).

De drukke feestperiode met de jaarlijks verplichte krokettenmarathons, die weer vlotjes nieuwe records bereikt hebben is net achter de rug. Maandag moeten we terug aan de slag. Door weer & wind…

Als jonge vrouw moeten we een carrière opbouwen & dagelijks naar ons werk pendelen in alle drukte. Een familie met kinderen onderhouden, meedraaien in de veeleisende maatschappij en dit allemaal met een glimlach en veel enthousiasme. Maar waar halen we steeds die energie vandaan? Hoe laden we onze batterijen op om dit constant vol te houden ? Af en toe is het nodig om eens op tijd op de rem te gaan staan en eens jezelf op de eerste plaats te zetten.

Wil jij eventjes die stress vergeten?
Salon Soigné maakt graag tijd voor je vrij met een Detox arrangement 100′ . Dit is een
–  ontspannende rugmassage 20′
– detox gelaatsverzorging 60′
– gratis collageen LED-therapie. 20′

De Mineral detox gelaatsverzorging is een verkwikkende Anti-age behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te brengen & opnieuw energie te geven. Deze verzorging is geschikt voor mannen en vrouwen die dagelijks blootgesteld worden aan luchtvervuiling die vroegtijdige veroudering & vermoeidheid veroorzaakt. Na deze behandeling voel je je fris, ontspannen en heb je terug positieve energie.

Kom genieten van deze detox behandeling voor de prijs van €99  ipv €155  met onze heerlijk verwarmde stoelverwarming, relaxerende muziek en warme gastendoekjes…

2. Detox kuurvorm:

Je kan dit arrangement ook in kuurvorm boeken ( 4 x Detox arrangement). Wekelijks kom je op afspraak om te genieten van deze heerlijke rug & gelaatsverzorging. Bij de 4e behandeling krijg je GRATIS een Ahava verwarmde modderpakking & een gelaatsmassage met jaderollers! De Dode Zee modder zorgt voor een zeer diepe inwerking op de spieren die na de behandeling nog steeds een ontspannende warme gloed geeft. Voor deze kuurvorm betaal je €396 ipv €620; toch wel de moeite om te werken aan die goede voornemens! 😉

3. Gratis Collageen LED-therapie bij alle gelaatsverzorgingen

Tijdens de maand januari kan je genieten van deze fantastische deal & ook kennismaken met deze nieuwe huidverbeterende therapie. Zowel de collageen LED-therapie als de gekozen gelaatsverzorging zorgen voor de aanmaak van nieuwe huidcellen & stimuleren de collageen & elastine aanmaak. De huid wordt soepeler, zachter & krijgt een betere hydratatie. Dit zorgt ervoor dat rimpeltjes, lijntjes & grove poriën in het gezicht en de hals fijner worden. Boek je gelaatsverzorging aangepast aan de noden van je huid en krijg deze collageen LED-therapie er gratis bij in de maand januari!!

4. BB-GLOW €125 ipv €135

BB-glow is dé allernieuwste schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering.

Bij deze revolutionaire behandeling worden speciale serums in de huid gebracht door middel van nanonaaldjes met een dermapen.

De serums op basis van hyaluronzuur, anti-oxidanten & dermawhite peptiden, geven een mooie frisse en egale teint aan de huid.

Deze behandeling is bijzonder geschikt voor het camoufleren en verbeteren van huidproblemen zoals Acné, ouderdoms & zonnepigmentatie, couperose & roodheden.

Deze behandeling heeft ook een anti-aging werking; het verwijdert de fijne lijntjes & rimpels dankzij de microneedling techniek (nano-naaldjes)  én geeft de huid veel meer volume. Na de behandeling voelt de huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Het resultaat van de BB-glow behandeling duurt 4 maanden en dient erna herhaald te worden. Bij deze pijnloze behandeling krijg je ook een collageen LED-therapie behandeling om alle actieve serums nog dieper te kunnen laten inwerken.

De BB-glow behandeling kost €125

BB-glow in kuurvorm ( 3 behandelingen zorgen voor een optimaler & langduriger resultaat ) = €325 waarbij je maar liefst €50 korting krijgt.

Zin gekregen in één van de bovenstaande goede voornemens acties? Maak vandaag nog je afspraak!

Groetjes, jullie schoonheidsspecialiste Birgit

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

[instagram-feed]
%d