Hellooo fall! 🍁

Na een fantastische zomer, een zeer hectische september maand ( work life balance moet ik jullie niet uitleggen 😉…) , verwelkomen we graag de maand oktober🎃 .

Deze herfstmaand is een periode waar we het binnen graag gezellig maken en lekker warm willen cocoonen en bepamperd worden. Een luxe verzorging of die heerlijk zijdezachte, geurende bodylotion die ervoor zorgt dat je huid nog even dat nazomers kleurtje langer kan behouden,… laten we onszelf af en toe iets gunnen.

Omdat het weekend van de klant is en Salon Soigné jullie als trouwe klant wil belonen, geven we enkel dit weekend 20% korting op ál onze webshop producten! Dus ook op alle cadeaubonnen én ons nieuwe herfst face & body spa treatment!

Gebruik enkel dit weekend de code Herfst en bestel je favoriete producten aan 20% korting en geniet er maandenlang thuis van!

Herfst

liefs,

Birgit Van Salon Soigné

#Boechout #weekendvandeklant #dagvandeklant #webshop #ahava

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: