Wat zijn we deze zomer al verwend geweest met schitterend weer! ☀️ De zomermaanden zijn wel heel erg intensief voor je huid. De activiteiten, vakantie, zonnestralen, zweten,… kunnen negatieve gevolgen hebben.

Met een intensieve verzorging ga je je huid terug
herstellen & verzorgen zodat huidveroudering wordt tegengegaan. Daarom bieden we bij Salon Soigné de after summer intense hydration treatment aan.

Na een zomervakantie heeft je huid nood aan:

– Een hydratatieboost 💦

– Een boost aan antioxidanten🫐

– Roodheden kalmeren & herstellen🔥

– Zonnepigmentatie aanpakken🕶️

Boek vandaag nog je zomerafspraak voor eind augustus/september om te genieten van deze after summer behandeling op maat. Maak tijdens deze behandeling kennis met onze gloednieuwe topproducten ⬇️.

Nieuwe topproducten bij deze behandeling

Wat mag je

– Huidanalyse op evt. zonnebeschadiging

– Epilatie

– Extra reiniging met vit C

– hyaluronzuur lift voor de fijne zonnelijntjes – Een heerlijk uur pure me-time + een prachtige glow 🌟

Deze za-lige behandeling kan je enkel boeken eind augustus en de hele maand september, dus wees er heel snel bij.

https://salon-soigne.com/boek-nu-2/

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: