Hydro-dermabrasie is de allernieuwste huidverbeterende behandeling die wordt aangeboden bij Salon Soigné.

Hydrodermabrasie is een 4 stappen behandeling met meerdere effecten op de huid:

  1. Reiniging & Extractie
  2. Exfoliëren of peelen van de huid op een grondige manier
  3. Hydrateren & Kalmeren
  4. Insluizen & Voeden

Hydro-Dermabrasie is een combinatie van reinigen, intensieve peeling,  intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen. Dit alles gebeurt in één comfortabele pijnloze behandeling met mooie resultaten. De huid ziet er na behandeling weer fris en gezond uit, goed gehydrateerd met een prachtige GLOW! 

Hydro-dermabrasie wordt aangeraden voor algemene huidverbeterende en verjongende huidbehandelingen (rejuvenation en anti-aging). Na een lange winterperiode heeft de huid vaak een doffe huidskleur en voelt ze droog aan. Juist dan is het bijzonder geschikt om een hydro-dermabrasie behandeling in te boeken. Je huid krijgt een stevige oppepper, wordt gevoed en voelt weer zacht & gehydrateerd aan.

Vortex -EFFECT

Het speciale spiraalvormige ontwerp van de Hydro-Dermabrasie Vortex-Tips samen met unieke vacuümtechnologie veroorzaken op de huid het “Vortex -Effect”. Dankzij het Vortex-Effect wordt de huid zeer intensief gereinigd en geëxfolieerd en worden alle onzuiverheden grondig verwijdert. Daarnaast wordt Hydro-Dermabrasie aanbevolen bij een breed scala aan huidproblemen waaronder onreine huid, acne, vergrote poriën, droge huid, doffe huid etc.

Na de hydro-dermabrasie brengen we een voedend collageenvliesmasker op & maken we gebruik van LED-therapie om de huid te kalmeren & de actieve werkstoffen nog dieper te laten inwerken.

Prijs
€70 ipv. 90 per behandeling
!

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: