Beste klanten,

tijdens de weekdagen mag Salon Soigné op afspraak ( één op één behandeling) blijven werken. Uiteraard zullen we u de komende weken met mondmasker, desinfectiemiddel & handschoenen ontvangen. We hebben onze tijden ook aangepast & kunnen u overdag verschillende uren aanbieden.

Omwille van de hele grote vraag naar extra #handgels & #handsprays, zal ik straks naar mijn groothandel rijden en vragen wat er nog beschikbaar is en u hiervan spoedig op de hoogte stellen. Reinigende handzepen heb ik wel nog in voorraad!

Voor verdere inlichtingen, afspraken of bestellingen kan u mij bereiken op het nummer 0499432596 of via de boekingsapp of messenger contacteren.

Lieve groet,

Birgit van Salon Soigné in #boechout

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: