Maskné? Wat is dat nu weer?!

😷 Krijg je last van een onzuivere huid door je masker?

Het is simpelweg de acné die ontstaat op je gelaat door het dragen van een mondmasker.

Hoe komt dit?
Doordat het masker goed afsluit wordt de lucht aan de binnenkant warmer en vochtiger. Als het warm is, krijgen bacteriën en dode huidcellen meer kans om zich lekker vast te zetten in je poriën.

Resultaat? Je poriën raken verstopt. Ook de wrijving van een mondmasker zelf kan de poriën verstoppen. Hierdoor krijgen we acné.

Tijd om er iets aan te doen! De time to clear lijn van Ahava omvat een complete professionele verzorging bestaande uit: reiniging, scrub, masker & dagcrème die de huid terug in balans brengt en een langdurige prachtige egale teint geeft. Dankzij de Ahava Dode Zee mineralen & modder kan er op een bijzonder intensieve & diepwerkende manier al na 1 verzorging een prachtig resultaat bereikt worden! ♥️

Hoe gaan we te werk?

  1. Reinig ‘s morgens en ‘s avonds met onze drie dubbele all-in-one reiniger
  1. Scrub je gelaat met een milde scrub om zo de dode huidcellen te verwijderen
  1. Breng het diepzuiverende masker aan om die onzuiverheden uit je huid te halen
  1. Als laatste stap gebruik je een hydraterende dagcrème om je huid extra te voeden en droogtelijntjes te vermijden. Deze dagcrème ruikt trouwens heerlijk♥️:

Bij Salon Soigné hebben we nu een Start to cleanse pakket aangemaakt, zodat je op een professionele manier thuis je huid kunt aanpakken en die Maskné kan vermijden💆.

Stuntactie: bij aankoop van dit start to cleanse pakket, krijg je nu de gratis intensief hydraterende oogcréme (twv. €35) , Ahava toilettas, een roze mondmasker en de Dead Sea anti-aging crystal osmoter serum staal er gratis bij + een kortingsbon van €5 op je Time to clear gelaatsverzorging in ons schoonheidssalon ♥️!
Hierbij schenken we jou een prijsvoordeel van €60 !!!

Zolang de voorraad strekt.

Heb je vragen? Wil jij je maskné aanpakken? Geef ons een seintje, wij helpen je graag verder!

Heel eenvoudig te bestellen via onze webshop of af te halen bij Salon Soigné in Boechout.

Liefs,

Jullie huidexperte

Salon Soigné in Boechout 💆
De Lochtlaan 14
0499432596 | http://www.salon-soigne.com

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: