Deze gloednieuwe topper is terug binnen!

Vervang je dikke foundation door een luchtige CC Cream die je huid ook nog eens beschermt tegen UV-schade dankzij de SPF30 doe je het hele jaar door kan gebruiken!
Met je mondmasker en de warmte zorgt dit voor een frissere afwerking die je laat stralen!
Probeer hem nu zelf 🤩

En dat ie zich aanpast aan jouw teint door de unieke technologie en nog eens heerlijk lekker ruikt is mooi meegenomen! ♥️
Bestellen kan via onderstaande link:

CC of BB ? Wat is dat nu weer?

CC staat voor “colour correcting” of “complexion correcting”: correctie van je kleur of teint. Dit product dekt iets beter dan een BB-crème maar is nog steeds lichter dan een foundation én bevat een SPF30.

Een CC-crème werkt beter dan een BB-crème als je een vale huid hebt of last hebt van pigmentatie ( zwangerschap) of  ouderdomsvlekjes. BB-crèmes zijn namelijk meer gericht op verzorging en het voorkomen van eventuele huidproblemen, terwijl CC-crèmes onzuiverheden vooral verdoezelen en je teint corrigeren als die bijvoorbeeld erg rood of juist nogal vaal is. Bovendien hebben CC-crèmes een veel lichtere textuur en zijn ze minder vettig dan BB-crèmes. Oneffenheden in je gezichtshuid verdoezel je in no-time met de lekker ruikende Ahava CC cream ♥️.
Nu te verkrijgen via onze webshop ( beperkt aantal)

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

[instagram-feed]
%d