Genoeg van die Corona kilo’s? Nu is HET moment om van start te gaan om aan je lichaam te werken als je fit & gezond deze periode wilt ingaan. Bij Salon Soigné bieden we een gloednieuwe behandeling aan die je hierbij kan helpen.

Endermologie of lipomassage is een massagetechniek die diep inwerkt op het bindweefsel in ons lichaam ( lees hardnekkige vaste vetcellen, cellulite op plaatsen die we niet alleen met voeding wegkrijgen). Deze behandeling is een zeer mooie aanvulling bij het volgen van een dieet of om uw silhouet te verbeteren. Aangezien de behandeling de afvoer van afvalstoffen bevordert, verliest men makkelijker de overtollige kilo’s. U gaat ook minder loszittende huid hebben door de combinatie van een dieet en endermologie. Kinesisten & brandwondencentra gebruiken deze technieken ook bij het behandelen van bv. Striemen, littekens & brandwonden.

Cellulitis

Cellulitis is het gevolg van een slechte doorbloeding, hormonale stoornissen, erfelijkheid en slechte voedingsgewoontes. Dit uit zich in de zogenaamde sinaasappelhuid, uitgezakte billen, rondingen op de verkeerde plaatsen.

Omdat het verschijnsel hormonaal en erfelijk bepaald is kunnen ook jonge vrouwen er behoorlijk last van hebben. Cellulitis is zelfs meer regel dan uitzondering. Naar schatting wordt tachtig tot negentig procent van de vrouwen (ook slanke!) er mee geconfronteerd. Maar hier kunnen we iets aan doen!

Endermologie wordt ook toegepast bij dames die een minder goede drainage van hun lichaam hebben en dus vocht vasthouden en bijvoorbeeld last hebben van zware benen. Dit is een ideale behandeling na een zwangerschap. Endermologie brengt hier snel verlichting.

Aantal behandelingen:

Het aantal behandelingen is afhankelijk van je persoonlijke wensen en wordt individueel bepaald. De behandelingen worden meestal in kuurvorm toegepast met een frequentie tot 2 maal per week. Nadien zijn er onderhoudsbehandelingen nodig om het bereikte resultaat te behouden. De frequentie wordt wederom per individu besproken.

Prijs: Deze kunt u vinden bij de categorie ‘ Afslanken & verstevigen”

Benieuwd om deze succesvolle resultaatsgerichte behandeling uit te testen? Maak vandaag nog je afspraak, want een gezonde geest start met een gezond lijf !

Salon Soigné

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: