Bij Salon Soigné zijn we continu bezig met huidverbetering en blijven we graag op de hoogte van de allernieuwste technieken.

Sinds kort zijn we in het bezit van een Ultrasoon apparaat met Led therapie.

Hoe werkt dit apparaat?

Ultrasone golven veroorzaken trillingen en hebben een veelzijdige werking.

 • Verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden
 • Reinigen de huid tot diep in de poriën.
  • = Dieptereiniging
 • Productie collageen en elastine ( vorming rimpels en fijne lijntjes tegengaan.)
 • Optimale zuurstoftoevoer naar de huidcellen, zodat de bloedcirculatie bevorderd
  • Verstevigend
 • Serums, lotions en maskers dringen dieper door in de huid dankzij de ultrasone golven.
  • Insluizen ingrediënten
 • Dit alles resulteert in een huid die er niet alleen strakker en jonger uitziet, maar ook gezonder, frisser en stralender.

Led therapie

Ledlicht-therapie werkt met verschillende golflengtes (lichtkleuren). Elke kleur heeft een andere werking:

• Rood licht heeft een golflengte die dieper in de huid dringt. Het werkt huidverbeterend en -herstellend doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Het stimuleert bovendien de aanmaak van collageen en elastine. Ideaal voor een strakke en soepele huid. ( = Anti-aging)

• Groen licht brengt ontspanning en helpt bij het behandelen en voorkomen van hyperpigmentatie door de productie van overtollige melanine af te remmen.

 Blauw licht werkt oppervlakkig en is effectief bij het verminderen van bacteriën. Het kan daarom perfect ingezet worden bij acné, roodheden en (lichte) ontstekingen.

Bij Salon Soigné hebben wij in combinatie met dit huidverbeterende apparaat een zalige anti-aging gelaatsverzorging samengesteld, die je nu heel eenvoudig kan boeken via onderstaande boekingsknop.

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: