Gelaat

Als docent binnen de opleiding schoonheidsspecialiste geef ik les in de modules gelaatsverzorging & cosmetologie. Door mijn kennis tracht ik u als huidspecialiste steeds een professionele huidanalyse te geven om een langdurig mooi resultaat te bekomen en huidverbeterend te werken. Weet u niet goed welke gelaatsverzorging het beste bij uw huid past? Dan raad ik steeds aan om te kiezen voor een kennismakingsverzorging. Zo maak ik graag tijd om rustig naar uw huid te kunnen kijken & u advies op maat te geven. Bij al onze gelaatsverzorgingen krijgt u een uitgebreide massage van het decolleté, gelaat, nek & schouders. Heerlijk ontspannend!

Mineral escapade – kennismakingsverzorging €65

Een intens hydraterende en verfrissende boost voor het gelaat met de nadruk op reinigen, tonifiëren en exfoliëren met de dode zee mineralen en modder. De vochtbalans van de huid wordt van binnenuit herstelt, doet fijne lijntjes verdwijnen en onthult een stralende huid. Een ontspannende gelaats, nek schouders-en décolleté massage vervolledigt de verjongingskuur. Inclusief huidanalyse.

Kuuractie: 6 behandelingen boeken + 1 gratis behandeling TWV €65!

Time to treat: gevoelige huid – kalmerende behandeling €65

Kalmerende behandeling die op een efficiënte wijze de gevoelige huid en huidproblemen behandeld, onder andere een ruwe huid, rode vlekken, kloven, psorias en irritaties.

Een aanrader om de vermoeide en geïrriteerde huid te verwennen , een vitamine boost geven en voor te bereiden op het zomerweer. €65 inclusief hoofdmassage + massage gelaat, nek, schouders & decolleté. Je zal op een bijzonder ontspannen manier naar huis terugkeren!

Kuuractie: 6 behandelingen boeken + 1 gratis behandeling TWV €65!

Time to clear: gemengde huid/acne huid/zwarte puntjes- Skinscrubber €65

Een zuiverende en reinigende verzorging die een extra boost geeft aan de vermoeide, doffe huid. Het Ahava diepreinigende moddermasker en de Skinscrubber zorgen voor een zuiverende werking, elimineert comedonen grondig, verfijnt de textuur van de huid, verminderd fijne lijntjes, hydrateert en verzacht de huid.

€65 inclusief hoofdmassage + massage gelaat, nek, schouders & decolleté. Je zal op een bijzonder ontspannen manier naar huis terugkeren!

Kuuractie: 6 behandelingen boeken + 1 gratis behandeling TWV €65!

Ahava jeugdbehandeling €45 14 tot 21 jaar

Grondige dieptereiniging die alle onzuiverheden wegneemt en de huid een hydraboost geeft.

We werken met een heerlijk geurend moddermasker en de skinscrubber die de jonge huid meteen een gezonde glow geeft en pakken alle meeëters (zwarte puntjes) en puistjes grondig aan. Epilatie erbij: €50

Skinscrubber apparaat:

Heeft enerzijds een peelende werking : verwijdert vlekken, rimpels, puistjes en werkt diep in de poriën
-> huid voelt glad, schoon en elastisch aan.
-> ook zeer goed voor de vettere mannenhuid

Anderzijds een verzorgende werking
-> insluizen en bevochtigen van werkstoffen op waterbasis

Kuuractie: 6 behandelingen boeken + 1 gratis behandeling TWV €65!

Mineral detox – Jadesteen behandeling Energie – detox – beschermingbyebye wintergrauw €70

Een verkwikkende behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te brengen en opnieuw energie te geven. Deze behandeling is perfect na een vermoeiende periode met te weinig slaap, ongezonde voeding, verblijf in een belastende of fel vervuilde stedelijke omgeving waar alle jonge hardwerkende mama’s dagelijks mee geconfronteerd worden.

Deze behandeling hernieuwd de energie van je huid, voert afvalstoffen af, herwint een jeugdige stralende gloed en laat tekenen van vermoeidheid verdwijnen.

Via een eeuwenoude schoonheidstraditie met Jadestenen masseren we de afvalstoffen uit onze huid en herladen we ze terug met veel energie.

€70 inclusief hoofdmassage + massage gelaat, nek, schouders & decolleté. Bij deze behandeling krijg je ook een behandeling met de jadroller die een ontzwellende werking heeft en donkere wallen tegengaat. Je zal op een bijzonder ontspannen manier naar huis terugkeren!

Age control 30+ Brightening & renewal anti fatigue/ pigmentatie €70

Een ideale anti-aging behandeling voor de eerste tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes of oneffenheden van de teint. Het is een verhelderende egaliserende huidvernieuwende behandeling inclusief een diepe reiniging. Al na 1 behandeling vermindert het zichtbaar donkere vlekken en pigmentvlekjes of een zwangerschapsmasker. De huid wordt gladder en helder en ziet er frisser uit. Voor een optimaal resultaat is in kuurvorm gecombineerd met het gebruik van thuisproducten aan te raden.

Kuuractie: 6 behandelingen x €70 + 1 gratis behandeling twv. €70!

Age control 40+ Renewal extreme firming €75

Een multi-voordelige anti-aging behandeling, gericht op algemene huidverbetering: strijkt rimpels & fijne lijntjes glad, verstevigd de huid en egaliseert de teint. Deze gelaatsverzorging maakt de huid gladder, geeft deze een zachtere, jongere gloed en versterkt de huidbarrière tegen dagelijkse stressoren.

Deze behandeling is geschikt voor de moderne vrouw die bezorgd is om zichtbare tekenen van huidveroudering en een droge tot zeer droge huid

€75 inclusief hoofdmassage + bindweefselmassage gelaat, nek, schouders & decolleté. Je zal op een bijzonder ontspannen manier naar huis terugkeren!

Uplift skin 50+ Hyaluron + collageen LED therapie €85 Topbehandeling!

Een van de meest geavanceerde anti-aging verzorgingen die we in ons salon aanbieden. Tijdens deze gelaatsverzorging wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en pakken we de oppervlakkige en diepe rimpels aan.

Door het aanbrengen van een collageenvliesmasker in combinatie met LED-therapie, maken we fijne lijntjes glad, verstevigen en liften we de huid.

Deze behandeling met LED-therapie is aan te raden in kuurvorm, gecombineerd met de thuisproducten die een garantie zijn voor een prachtig blijvend resultaat.

€85 inclusief hoofdmassage + bindweefselmassage gelaat, nek, schouders & decolleté. Je zal op een bijzonder ontspannen manier naar huis terugkeren!

Kuuractie: 5 behandelingen x €85 + 1 uplift dagcrème €96 = €521 nu voor €499


NIEUW: Time to botox

Apple of Sodom – Botox like effect €85

Weg met naalden, kies voor een resultaat op lange termijn met deze nieuwste lijn van Ahava. De baanbrekende technologie combineert Ahava’s Dead Sea Osmoter™ met het krachtige extract van de Apple of Sodom vrucht. Het is een gepatenteerd biotechnologisch complex dat wetenschappelijk is getest en waarvan klinisch is bewezen dat het rimpels vermindert en de huid verstrakt.
Deze geavanceerde anti-aging lijn is geïnspireerd op de intrigerende Apple of Sodom plant, afkomstig uit de Dode Zee woestijn. Ahava’s wetenschappers hebben een exclusieve, rimpelbestrijdende biotechnologie ontwikkeld om de huid te helpen de constante chronische ontstekingen, die de veroudering van de huid versnellen, te beheersen. Al na één behandeling zie je resultaat!!

Had je al eens aan Botox gedacht? Misschien moet je eerst deze Apple of Sodom lijn overwegen!

€85 inclusief hoofdmassage + bindmassage gelaat, nek, schouders & decolleté. Je zal op een bijzonder ontspannen manier naar huis terugkeren!

Kuurvorm: 5 Apple of Sodom behandelingen + 1 gratis behandeling!

Apple of Sodom – resultaat na 1 behandeling


Mineral energy 4 MEN €70

Speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Een één uur durende verzorgende behandeling, inclusief diepe reiniging van de poriën en een anti stress massage. Geschikt voor de moderne man die zich dagelijks scheert, om hun huid opnieuw zacht en gezond te maken.

€70 inclusief hoofdmassage + massage gelaat, nek, schouders & decolleté. Je zal op een bijzonder ontspannen manier naar huis terugkeren!


Mineral Anti-age performance 4 MEN €85

Speciaal ontwikkeld op maat van de mannenhuid.

Een anti aging behandeling, die de huid functies versterkt en tekenen van vroegtijdige veroudering door stress en omgevingsfactoren tegen gaat. De huid wordt voorzien van een diepe hydratatie en ziet er jonger uit.

€85 inclusief hoofdmassage + bindweefselmassage gelaat, nek, schouders & decolleté. Je zal op een bijzonder ontspannen manier naar huis terugkeren!

%d bloggers liken dit: