Als docent in het volwassenonderwijs, geef ik al jaren les binnen de opleiding schoonheidsspecialiste. Gelaatsverzorgingen zijn mijn specialisatie.

Door mijn kennis tracht ik u als huidspecialiste steeds een professionele huidanalyse te geven om een langdurig mooi resultaat te bekomen en huidverbeterend te werken.

Samen gaan we op zoek naar de juiste producten die een mooi resultaat geven voor uw huid.

Bij Salon Soigné leggen we de focus op Anti-aging & huidverbeterend werken, daarom werken we met de fantastische producten van Ahava & Hydropeptide.

Ahava

Ahava gelaatsverzorgingen zullen voor een intense diepe hydratatie zorgen. Hierbij werken we op een zeer zachte manier met het mineraalrijke ‘goud’ uit de Dode Zee. Deze verzorgingen zijn geschikt voor alle huidtypes ( Gevoelige huid, personen met kanker, psoriasis, eczeem, vette huid, eerste tekenen van huidveroudering, rijpere huid) . Meteen na de eerste behandeling zal je huid heerlijk zacht en gehydrateerd aanvoelen. Een prachtige glow & een super relaxed gevoel neem je mee naar huis.

Hydropeptide

Hydropeptide is een zeer vooruitstrevende cosmeceutical. Dit Amerikaans merk is marktleider binnen het aanbod van peptiden & stamcellen ( = het betere anti-aging werk), maar is ook zeer vooruitstrevend in epigenetica (hoe onze omgeving onze genen beïnvloed).

Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden (DNA) en verbetert zo de hydratatie én de huidstructuur, vermindert lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Met meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanische cellen, groeifactoren en hyaluronzuur biedt Hydropeptide een oplossing voor alle huidtypes. Je hoeft niet te kiezen tussen het oplossen van huidproblemen of anti-aging, Hydropeptide doet het allebei tegelijk!

Ervaar spectaculaire resultaten dankzij professionele verzorgingen met peelings die tot 30% aan zuren bevatten. Je huid ziet er onmiddellijk fantastisch uit, en de verzorgingen zijn een luxueuze beleving!

Weet u niet goed welke gelaatsverzorging het beste bij uw huid past? Dan raad ik steeds aan om te kiezen voor een kennismakingsverzorging. Zo maak ik graag tijd om rustig naar uw huid te kunnen kijken & u advies op maat te geven. Bij al onze gelaatsverzorgingen krijgt u een uitgebreide massage van het decolleté, gelaat, nek & schouders. Heerlijk ontspannend!

Klik op Ahava verzorgingen:

Klik op Hydropeptide verzorgingen:

https://salon-soigne.com/product-categorie/hydropeptide-peptiden-anti-age-hyaluronzuur-rimpels/

[instagram-feed]
%d