Een stralende blik dankzij wimperpermanent /-lifting & -kleuring

Bij Salon Soigné kunt u terecht voor verschillende ontspannende behandelingen in een rustige & groene omgeving. Graag maken we tijd voor u en zorgen we dat u met een fantastisch gevoel terug naar huis keert.

Naast onze gelaatsverzorgingen, ons ruim aanbod aan huidspecialisaties, professionele voetverzorgingen & ontharingen, bieden we sinds kort ook wimperlift / wimperpermanent behandelingen aan.

Wat is dit?

In tegenstelling tot wimperextensions worden bij deze behandeling geen valse wimpers gebruikt, maar wordt de krul gewoon toegepast op je eigen natuurlijke wimpers.

Geniet 4-6 weken van een stel prachtige wimpers. Laat je ogen stralen als nooit tevoren! Probeer het nu!

Wat zijn de voordelen:

• 4 weken prachtig gekleurde en gekrulde wimpers.
• Wimpers tonen langer en de ogen groter.
• Geen mascara of wimperkrultang meer nodig.
• Voelt licht en natuurlijk aan & beschadigt de natuurlijke wimpers niet!
• Bestand tegen water, zweten, tranen, zwemmen & slapen.
• Eenvoudig toepasbaar op zowel korte als lange wimpers.
• Meer expressie in het gelaat dankzij kleuring van de wenkbrauwen.

Kostprijs: €45

Inclusief kleuren wimpers: €55

Lashlift bij Salon Soigné

Maak vandaag nog je afspraak bij Salon Soigné 💆

0499432596 of via de boekingsapp

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: