Salon Soigné gaat maandag 26/4 terug officieel van start 🙌!

Wat kijk ik er weer naar uit om jullie met al mijn enthousiasme te mogen ontvangen voor een fantastische behandeling 💆. Vanaf maandag leggen we nog méér de focus op anti-aging & huidverbetering:

– We gaan van start met het Amerikaanse cosmeceutische lijn ‘Hydropeptide‘ ( marktleider van peptiden & stamcellen)

– We hebben een nieuwe anti-aging behandeling met veilige Retinol.

Skintake huidanalyse met aangepast verzorgingspakket.

Wens je graag een Hydropeptide gelaatsverzorging ter kennismaking ? Dan bieden we de Anti-wrinkle facial nu met €20 korting aan! Boek vandaag nog je afspraak om van deze korting te genieten en maak kennis met deze Anti-aging én huidverbeterende lijn!

We hebben volgende week nog maar enkele plaatsen vrij 💆.

https://salon-soigne.com/boek-nu-2/

Geniet (veilig) van het zonnetje dit weekend ☀️😎,

Liefs Salon Soigné

De Lochtlaan 14 Boechout0499432596

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: