Vanaf maandag 26/4 mogen wij jullie terug in de watten leggen bij Salon Soigné 🙌!

Én helemaal gevaccineerd 💉. Zo kunnen we jullie zalig ontspannende behandelingen nòg veiliger aanbieden 💆.

Wenkbrauwen, lashlifts, huidverbeterende verzorgingen, hotstones, zomerse teentjes, en BIAB nagels; wat hebben we elkaar gemist ❤️!!

Afspraak maken? Heel eenvoudig met het nieuwe boekingssysteem:

https://salon-soigne.com/boek-nu-2/

Of via Whatsapp/telefonisch.
We hebben nog enkele vrije plaatsen, dus wees er snel bij 💆.

Liefs,

Birgit van Salon Soigné 🌿

☎️ 0499432596
💆www.salon-soigne.com
🖱️ Birgit_vanranst@hotmail.com

Link afspraak maken: https://m.facebook.com/services_vertical/book_appointment/?page_id=500703733766803&referrer=consumer_surface_card&referrer_surface=page

#boechoutinbeeld #boechout #boechoubeweegt #Vremde #mortsel #mortselheerlijklokaal #lier #treatwell #hove #edegem #emblem #nijlen #broechem #ranst #lint #kontich #borsbeek #wommelgem #schoonheidssalon #berchem #deurne #schoonheidsspecialiste #antwerpen #biab #medischepedicure #manicure #massages #lashlift #laserontharing #lpg #microdermabrasie #gelaatsverzorging #gellac #shellac #pedicure

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: