Overnight hyaluronzuur nightbalm bij Salon Soigné

De zomer is er: heerlijk!! En wat willen we nu allemaal? Juist ja, dat mooie, zomerse kleurtje! ☀️Maar na de hele dag binnen moeten werken, geraken we maar niet aan dat gewilde kleurtje. Daar is nu een fantastische (en gezonde!) oplossing voor 😏.

“It happened overnight”

Werk s’ nachts aan dat kleurtje met de overnight hyaluronzuur tanning balm.

Vervang eens je nachtcrème door deze topper,

Een 3-in-1 Tan voor het gelaat:

  • Hydrateert
  • Voorkomt tekenen van huidveroudering
  • Geeft de huid een zomerse teint

Wake up met een ultrazachte, gehydrateerde huid en een zomerse glow. Laat die zomer & feestjes maar komen 🙌☀️. #feelgoodvibe

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: