It’s glow time!

Juni is een maand waar we ons graag voorbereiden op de grote zomervakantie🏖️. En laten we deze keer starten met een gezonde, stralende huid die we verkrijgen met onze nieuwe schoonheidsbehandeling: de hydrodermabrasie.

Say what?!

Hydrodermabrasie is een combinatie van huidverbeterende actieve ingrediënten, met cosmedische technologieën om de gezondheid van de huid te kunnen verbeteren.

Dankzij de hydrodermabrasie geven we de huid een grondige dieptereiniging & stimuleren we de doorbloeding, wat er voor zorgt dat de collageen & elasticiteit worden aangesterkt.

Hydrodermabrasie in samenwerking met de peptides, stamcellen en peelings van het Amerikaanse merk Hydropeptide, kunnen we de huid op de meest grondige manier reinigen, extraheren, kalmeren & hydrateren.

Je leest het goed; hydratatie💧 is het toverwoord van vandaag! 😏

Voor wie is het geschikt? Voor iedereen!

  • Fijne lijntjes + rimpels
  • Pigmentatieproblemen
  • Vette huid, acné, grote poriën
  • Vale teint, rokershuid
  • Stevigheid & elasticiteit

Dankzij de nieuwe technologie van de hydrodermabrasie zal je huid zichtbaar verbeteren & gehydrateerd zijn (lees glowing skin is always in🖤) . Maar ook met frequente behandelingen, kan je de gezondheid van je huid sterk verbeteren. Het is een ideale behandeling om je huid een zeer grondige beurt te geven, net voor je op vakantie gaat ( hello #skinconfidence! 😎)

Wil je nu ook eindelijk eens weten waarom iedereen er zo enthousiast of nieuwsgierig over is? Boek dan hier je afspraak via onderstaande link en geniet van deze voordelige zomerpromo:

hydrodermabrasie + Hydropeptide facial

https://salon-soigne.salonized.com/bookings/new?layout=standalone

#hydrafacial #hydrodermabrasie #aquapeel #gelaatsverzorging #gelaatsbehandeling #hydropeptide #antiaging #boechout #vremde #lier #mortsel #hove #borsbeek #wommelgem #emblem #broechem #ranst #treatwell #booking #salonized #instagram #schoonheidssalon #schoonheidsinstituut #huidverbetering #hydratatie #juni #verzorging #gelaat #acne #zwartepuntjes #lint #kontich #duffel #pedicure #massage #manicure #massage #boechoutbeweegt #boechoutleeft #ahava #microdermabrasie

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: