Onze marathon aan kerstkroketjes zijn net achter de rug ( die hebben gesmaakt! ) en laten we januari starten met wat goede selfcare voornemens: hellooo Detox behandeling!

Januari is een maand om je huid eens goed te detoxen na de gezellige, lekkere feestperiode.

Merk jij ook meer onzuiverheden na al dat lekkers van de afgelopen weken?

Bij Salon Soigné bieden we jullie een heerlijke antistress Ahava detox gelaats & rugmassage aan tijdens de maanden januari en februari voor een zeer zacht prijsje: €70 ipv €125!

Wat mag je verwachten 90′:

  • Professionele huidanalyse
  • Oppervlakkige & dieptereiniging aangepast aan jouw huidtype
  • Nek & schoudermassage
  • Aangepaste serums+ dag/nachtcrème
  • Lymfe drainerende oogverzorging met Jadestenen
  • Rugmassage incl. warme doekjes + Hyaluronzuur bodybutter

Za-lig! Kan je niet wachten om in onze verwarmde behandelstoel te komen genieten? Boek dan meteen je afspraak in om van deze januari promo te kunnen genieten. Hopelijk tot binnenkort

Ahava Detox gelaats & rugmassage

Liefs,

Birgit van Salon Soigné

Salon Soigné

Salon Soigné is een schoonheidssalon gelegen in het prachtige groene Boechout, op een boogscheut van de Provinciesteenweg tussen Lier en Antwerpen.
Dit instituut is gespecialiseerd in huidverbeterende en anti-aging gelaatsverzorgingen. Ook voor een medische pedicure of een ontspannende lichaamsverzorging bent u aan het juiste adres. Als docent in voeding en gelaatsverzorging kan ik u ook professioneel advies geven aangepast aan uw noden.

Onze troeven zijn dat we alleen maar werken met kwalitatieve professionele producten die een huidverbeterend effect hebben. Daarom werken we als huidexpertise met het merk Ahava.
Ahava wat "liefde" betekent in het Hebreeuws, is dé Dode zee mineralen beauty expert’. 
De huidverbeterende anti-aging werking achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
Al onze producten zijn parabeenvrij, glutenvrij, vrij van ftalaten, vrij van SLE/SLES en niet getest op dieren.

Daarnaast maken wij graag uitgebreid de tijd voor u om een onvergetelijke wellnessbelevenis te bieden in een groene omgeving waar u helemaal tot rust kan komen. Kom kennis maken met ons gloednieuw salon waar we u graag verder helpen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

[instagram-feed]
%d